Είναι επίσημο, 13 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 12

Είναι επίσημο, 13 Οκτωβρίου τα αποκαλυπτήρια του iPhone 12

Η πρόσκληση που περίμεναν τα μεγάλα διεθνή Μέσα από το εξωτερικό στάλθηκε και η Apple κάνει πλέον επίσημο ότι στις 13 Οκτωβρίου, δηλαδή σε μία εβδομάδα από σήμερα, διοργανώνει ένα ακόμα μεγάλο online event.

To πιο σημαντικό αυτής της χρονιάς, αφού όλοι… βάζουν τα χρήματά τους ότι στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης Τύπου θα ανακοινώσει το νέο iPhone 12. Προφανώς και η πρόσκληση δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες (άλλωστε ποτέ δεν το έκανε), ωστόσο τιτλοφορείται με τη φράση «Hi, speed». Μια σαφής παραπομπή στη Siri, τη φωνητική βοηθό των συσκευών της, αλλά και στην υποστήριξη 5G δικτύων (μεγαλύτερες ταχύτητες) που αναμένεται να προσφέρουν οι νέες εκδόσεις του iPhone.

To iPhone 12 αναμένεται να αποτελέσει μια σημαντική αναβάθμιση του προηγούμενου μοντέλου, που εκτός από την υποστήριξη 5G, θα φέρει νέο design, νέες επιλογές στο μέγεθος της οθόνης και καλύτερες επιδόσεις. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το iPhone 12 θα διατεθεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, με τις δύο «προσιτές» να έχουν οθόνη μεγέθους 5,4 και 6,1 ιντσών και τα άλλα δύο Pro να έχουν οθόνη 6,1 και 6,7 ίντσες.

Στο event της επόμενης Τρίτης το iPhone 12 θα είναι το κυρίως μενού, όμως αναμένεται να συνοδευτεί και από άλλα προϊόντα σε διαφορετικές κατηγορίες. Πάλι με βάση τις επικρατέστερες φήμες, η Apple θα ανακοινώσει τα AirTags, Bluetooth trackers που θα βοηθούν το χρήστη να εντοπίζει χαμένα αντικείμενα από το iPhone, το νέο Apple TV καθώς και το πρώτο ζευγάρι ακουστικών over the year. Το τελευταίο είναι και ο λόγος για τον οποίο η Apple αδειάζει τα ράφια των καταστημάτων της από προϊόντα ήχου άλλων κατασκευαστών, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας.

Σε ότι αφορά την κυκλοφορία των νέων συσκευών, το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου, ωστόσο στο μεσοδιάστημα 13-23 Οκτωβρίου θα έχει ενεργοποιηθεί σίγουρα η διαδικασία προπαραγγελιών.

IPHONE 12,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home