Νέες σειρές τηλεοράσεων από την TCL στην ελληνική αγορά

Deasy @ 27.07.2020
Νέες σειρές τηλεοράσεων από την TCL στην ελληνική αγορά
H σειρά TCL C81 με τη χαρακτηριστική ηχόμπαρα ONKYO κάτω από την οθόνη.

Δύο νέες σειρές τηλεοράσεων φέρνει στην ελληνική αγορά η TCL, κάθε μία εκ των οποίων περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές επιλογές σε επίπεδο ιντσών.

Ειδικότερα, η εταιρεία ξεκίνησε ήδη τη διάθεση της σειράς TCL C71 στα ελληνικά καταστήματα, με τρία μοντέλα στις 50, 55 και 65 ίντσες, ενώ από το Σεπτέμβριο η συνέχεια δίνεται με την αναβαθμισμένη σειρά TCL C81, περιλαμβάνοντας επιλογές στις 55, 65 αλλά και 75 ίντσες.

Τεχνολογίας QLED και ανάλυσης 4Κ Ultra HD οι νέες τηλεοράσεις της κινεζικής εταιρείας προσφέρουν εξαιρετικό επίπεδο εικόνας, υποστηρίζοντας το πρότυπο HDR 10+, με την κινηματογραφική εμπειρία θέασης να εμπλουτίζεται χάρη στην υποστήριξη των προτύπων Dolby Vision και Dolby Atmos. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η σειρά TCL C81 έρχεται με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 100Hz, ανεβάζοντας περαιτέρω την εμπειρία του χρήστη. Επιπρόσθετα, η ίδια σειρά διαθέτει ενσωματωμένο ONKYO soundbar κάτω ακριβώς από την οθόνη, όπως επίσης και woofer στην πίσω πλευρά της.

Τόσο η σειρά TCL C71 όσο και η σειρά TCL C81 διαθέτουν panels τεχνολογίας QLED.

Οι νέες smart τηλεοράσεις υποστηρίζουν την πλατφόρμα Android TV της Google, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο και εφαρμογές, αλλά και λειτουργίες φωνητικού ελέγχου.

TCL C71,TCL C81,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home