Η Tesla στήνει τμήμα πωλήσεων στην Ελλάδα

Η Tesla στήνει τμήμα πωλήσεων στην Ελλάδα

Με δύο νέες αγγελίες εργασίας που μπορούμε να βρούμε στο επίσημο site της Tesla η αμερικανική εταιρεία κάνει εμμέσως γνωστό ότι ανοίγει τμήμα πωλήσεων στην Αθήνα.

Η μία αγγελία αφορά διευθυντή πωλήσεων & παραδόσεων, ενώ η δεύτερη θέση συμβούλου στην υποστήριξη πελατών, ενώ και οι δύο έχουν ανέβηκαν στο site της εταιρείας μόλις προχθές. Και οι δύο θέσεις έχουν την υπόδειξη Remote, που μάλλον σημαίνει ότι η εκτέλεση των καθηκόντων δεν θα γίνεται από κάποιο φυσικό γραφείο της Tesla αλλά θα γίνεται απομακρυσμένα (τηλεργασία).

Σύμφωνα με την περιγραφή της πρώτης θέσης, αυτή αφορά την ευθύνη της επίβλεψης / διαχείρισης των πωλήσεων στην τοπική αγορά, με την αγγελία να υποδεικνύει ότι η θέση αυτή θα συμπληρωθεί και με επιπλέον άτομα, δίνοντάς μας την αίσθηση ότι η αμερικανική εταιρεία θέλει να στήσει ολόκληρη ομάδα για την ελληνική αγορά.

Η δεύτερη θέση αφορά την υποστήριξη πελατών και υπάγεται επίσης στο τμήμα πωλήσεων.

Διαβάζοντας το σύνολο του κειμένου των αγγελιών δεν διευκρινίζεται σε κάποιο σημείο αν οι θέσεις αφορούν την πώληση αυτοκινήτων ή την ανάπτυξη σταθμών φόρτισης (έχουμε την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα πιο πιθανό σενάριο) ή συνδυασμό και των δύο.

ΕΡΓΑΣΙΑ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,TESLA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home