Με AR το λανσάρισμα του OnePlus Nord στις 21 Ιουλίου

Με AR το λανσάρισμα του OnePlus Nord στις 21 Ιουλίου

Πέντε χρόνια μετά τα αποκαλυπτήρια του OnePlus 2 μέσω της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας η κινεζική εταιρεία προχωράει στο πρώτο λανσάρισμα smartphone μέσω επαυξημένης πραγματικότητας, ξεφεύγοντας για μια ακόμα φορά από την πεπατημένη. Ειδικότερα, η OnePlus θα αποκαλύψει το νέο της μοντέλο Nord με ένα ακόμα πρωτόγνωρο τρόπο με τη χρήση τεχνολογίας augmented reality (AR) στις 21 Ιουλίου.

"Το OnePlus Nord αντιπροσωπεύει μια καινούργια αρχή για την OnePlus, μια αρχή που μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε την τεχνολογία μας με περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο» σημείωσε ο Paul Yu, Διευθυντής του project OnePlus Nord. «Στο ξεχωριστό αυτό λανσάρισμα θέλουμε να καθίσουν όλοι αναπαυτικά, να χαλαρώσουν και να ζήσουν την εμπειρία του νέου μας τηλεφώνου για πρώτη φορά από την άνεση του καθιστικού τους. Έχουμε την αίσθηση ότι το λανσάρισμα του Nord με έναν πιο προσωπικό και οικείο τρόπο αντικατοπτρίζει τέλεια τη φιλοδοξία μας να κάνουμε την εμπειρία OnePlus πιο προσιτή στους χρήστες».

Για να ζήσετε το AR λανσάρισμα του OnePlus Nord μέσω της εφαρμογής AR για το OnePlus Nord θα χρειαστεί να κατεβάσετε την διαθέσιμη στο Google Play Store και στο Apple App Store εφαρμογή. Ειδικότερα:

- Κατεβάστε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord (Play Store & App Store)

- Εγκαταστήστε την εφαρμογή και αποδεχθείτε τις άδειες που είναι απαραίτητες για την AR εμπειρία

- Ανοίξτε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες για τις αρχικές ρυθμίσεις του avatar σας και της εφαρμογής. Παρακολούθηση του AR λανσαρίσματος με την εφαρμογή AR την ημέρα του λανσαρίσματος

- Ανοίξτε την εφαρμογή AR του OnePlus Nord στις 5 μ.μ. ώρα Ελλάδος στις 21 Ιουλίου.

- Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να ξεκινήσετε την AR εμπειρία.

- Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλή σύνδεση στο Ίντερνετ, ώστε να έχετε μια αδιάλειπτη ροή δεδομένων για την AR εμπειρία.

ONEPLUS,AUGMENTED REALITY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home