Τέλος η Hive από την Ελλάδα

Τέλος η Hive από την Ελλάδα

Ένα μόλις χρόνο ακριβώς κράτησε η παρουσία των ηλεκτρικών πατινιών της Hive στην Ελλάδα, με την εταιρεία να ανακοινώνει σήμερα ότι τερματίζει την υπηρεσία μίσθωσης ηλεκτρικών πατινιών στη χώρα μας.

Η Hive, μέλος της κοινοπραξίας Daimler – ΒΜW Freenow, μέσω της μίσθωσης ηλεκτρικών πατινιών, δραστηριοποιείται σε περίπου 10 ευρωπαϊκές πόλεις, με την παρουσία της στην Ελλάδα να περιλαμβάνει τόσο την Αθήνα όσο και την Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία λαμβάνει τη στρατηγική απόφαση να μη συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες της στην Ελλάδα από σήμερα, Παρασκευή 28η Φεβρουαρίου 2020. Επίσημη αιτιολογία της απόσυρσης από τη χώρα μας είναι η απουσία συγκεκριμένου νομικού πλαισίου, με την Hive να προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι «θα εστιάσει σε άλλες ευρωπαϊκές αγορές που ήδη λειτουργούν με συγκεκριμένο νομικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα για λειτουργία συγκεκριμένου αριθμού παρόχων. Η Hive πιστεύει ακράδαντα ότι αυτό είναι προς το συμφέρον των πόλεων, των καταναλωτών και των εταιρειών. Η απουσία ολοκληρωμένου νομικού πλαισίου που δημιουργεί ένα οργανωμένο περιβάλλον επιχειρηματικής λειτουργίας αναγκάζει την εταιρεία να αποχωρήσει επί του παρόντος από την ελληνική αγορά».

Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας ότι η Hive πιστεύει στις δυνατότητες της ελληνικής αγοράς και αφήνει το ενδεχόμενο να επιστρέψει αν οι συνθήκες στο μέλλον αλλάξουν.

HIVE,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ,E-SCOOTER,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home