Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεργατών οδηγών ταξί από την Uber

Νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των συνεργατών οδηγών ταξί από την Uber

To πρόγραμμα επιβράβευσης Uber Pro, με το οποίο ανταμείβει τη δέσμευση των συνεργατών οδηγών ταξί, λανσάρει και στην Αθήνα η Uber. Ειδικότερα, το Uber Pro είναι ένα πρόγραμμα προνομίων για τους οδηγούς ταξί που συνεργάζονται με την πλατφόρμα, το οποίο ανταμείβει τόσο την υψηλή βαθμολογία των οδηγών από τους χρήστες όσο και τον αριθμό των διαδρομών μέσω της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Uber Pro έχει σχεδιαστεί για να ανταμείβει τη δέσμευση και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των οδηγών προς τους χρήστες της πλατφόρμας. Για να «ξεκλειδώσουν» προνόμια, οι οδηγοί πρέπει να διατηρούν βαθμολογία τουλάχιστον «4.85 αστεριών» και χαμηλό ποσοστό ακυρώσεων. Οι οδηγοί συλλέγουν πόντους σε κάθε διαδρομή τους για χρονική περίοδο 3 μηνών. Έτσι μπορούν να ξεκλειδώνουν τα (επιπλέον) προνόμιά τους για την επόμενη τρίμηνη περίοδο.

Με συνολική βαθμολογία πάνω από 100 πόντους, οι οδηγοί φτάνουν στο επίπεδο ‘’Gold’’ και έχουν το προνόμιο της προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση στο κέντρο εξυπηρέτησης συνεργατών.

Με συνολική βαθμολογία πάνω από 400 πόντους, οι οδηγοί φτάνουν στο επίπεδο ‘’Platinum’’ και επιπροσθέτως, έχουν προτεραιότητα στις διαδρομές από το αεροδρόμιο. Έτσι, μετά την αποβίβαση ενός επιβάτη στο αεροδρόμιο, οι οδηγοί θα έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να παραλάβουν νέο επιβάτη από εκεί. Επιπλέον, το επίπεδο ‘’Platinum’’ δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να επιλέγουν πιο συχνά μέσα στην ημέρα την περιοχή που προτιμούν για την επόμενη διαδρομή τους.

Με συνολική βαθμολογία πάνω από 800 πόντους, οι οδηγοί φτάνουν στο επίπεδο ‘’Diamond’’, και έχουν ακόμα μεγαλύτερη προτεραιότητα στις διαδρομές από το αεροδρόμιο.

Οι οδηγοί ταξί που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Uber έχουν ήδη ενημερωθεί για τις νέες ευκαιρίες που τους προσφέρει το πρόγραμμα Uber Pro. Παράλληλα έχουν τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να ενημερώνονται τόσο για το πρόγραμμα όσο και για τους πόντους που έχουν μαζέψει και τα προνόμιά τους μέσα από το “Driver”, την ανασχεδιασμένη εφαρμογή της Uber για τους οδηγούς - συνεργάτες.

UBER,UBER PRO,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home