Με χάρτες της Tom Tom τα smartphones της Huawei

Με χάρτες της Tom Tom τα smartphones της Huawei

Για τη μετα-Google εποχή προετοιμάζεται η Huawei όσο δεν επιλύεται το θέμα με τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί από τις ΗΠΑ και η κινεζική εταιρεία φέρεται να έχει βρει τον αντικαταστάτη για την εφαρμογή Google Maps.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα ο αντικαταστάτης της δημοφιλούς εφαρμογής πλοήγησης θα είναι οι χάρτες της Tom Tom, με τα δημοσιεύματα να εμφανίζουν τον κινεζικό κολοσσό να έχει προχωρήσει ήδη στη σχετική συμφωνία. Αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά της Huawei εκπρόσωπος της Tom Tom δήλωσε ότι οι προγραμματιστές εφαρμογών έχουν το ελεύθερο να χρησιμοποιούν το API της Tom Tom, μέσω της πύλης εφαρμογών της Huawei.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των αμερικανικών κυρώσεων τα νέα smartphones της Huawei δεν έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές της Google αλλά και στο Play Store με αποτέλεσμα ουσιαστικά η κινεζική εταιρεία να αποκλείεται από τις αγορές του δυτικού κόσμου. Θύμα αυτών των περιορισμών ήταν και η σειρά Mate 30, που τελικά δεν κυκλοφόρησε στην Ευρώπη. Στο πλαίσιο αυτό ο κινεζικός γίγαντας έχει εκπονήσει ένα μεγάλο πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών, έτσι ώστε να δημιουργηθούν εναλλακτικές λύσεις από αυτές των εφαρμογών της Google στο οικοσύστημα (της Huawei), προκειμένου οι νέες συσκευές να παραμείνουν εξίσου λειτουργικές.

Με δεδομένο, όπως τουλάχιστον έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν οι άνθρωποι της εταιρείας, η σειρά Huawei P40 θα αποτελέσει και την πρώτη οικογένεια συσκευών που θα προσφέρουν αυτό το καινούριο πακέτο λύσεων. Τα αποκαλυπτήρια της συγκεκριμένης σειράς θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάρτιο.

SMARTPHONES,ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home