Η Apple πάει στο... Λας Βέγκας

Η Apple πάει στο... Λας Βέγκας

Η είδηση που έχει κάνει πολλούς καλούς συναδέλφους να αναζητούν το διαβατήριό τους λέει πως η Apple επιστρέφει στη μεγάλη έκθεση του Λας Βέγκας, τη γνωστή μας Consumer Electronics Show, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη κάθε χρονιάς.

Σύμφωνα με τους αγαπητούς συναδέλφους του Bloomberg, στην CES 2020 θα μιλήσει η Τζέιν Χόρβαθ, διευθύντρια της Apple για θέματα απορρήτου. Μάλιστα, θα συμμετάσχει σε μία συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με συναδέλφους της από άλλες εταιρείες. Τώρα, το αν η εταιρεία θα στήσει και περίπτερο όπου θα παρουσιάζει ορισμένα από τα καλούδια της και θα δίνει, ίσως, μία γεύση του τι ετοιμάζει, μένει να αποδειχθεί αν και εμείς δεν θα στοιχηματίζαμε πως θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Για τους λάτρεις της Ιστορίας, σημειώνουμε  ότι η τελευταία φορά που η Apple είχε συμμετάσχει στην CES ήταν το μακρινότατο 1992, όταν ο τότε διευθύνων σύμβουλος Τζον Σκάλεϊ είχε παρουσιάσει τον Newton. Η συσκευή ήταν ο πρόδρομος των υπολογιστών χειρός και, υπό μία έννοια, των smartphones και αποτελεί μία από τις παροιμιώδεις εμπορικές αποτυχίες (ναι, φιάσκο δηλαδή) του ψηφιακού μας κόσμου.

CES 2020,ΕΚΘΕΣΗ,APPLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home