Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ιnnovathens powered by Samsung

Νέα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Ιnnovathens powered by Samsung

Με νέους κύκλους εκπαιδευτικών προγραμμάτων ξεκίνησε ο Νοέμβριος στο Innovathens powered by Samsung, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, προσκαλώντας τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή. Ειδικότερα, τα νέα προγράμματα περιλαμβάνουν:


Presentation & Communication skills: Make yourself heard (11/11, 16:00 - 18:00)

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Make yourself Heard», το οποίο εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills», έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει δεξιότητες επικοινωνίας στους συμμετέχοντες, προκειμένου να παρουσιάζουν με επιτυχία τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και τα επιχειρηματικά τους σχέδια και τις ιδέες στην αγγλική γλώσσα.


Presentation & Communication skills: Developing interview skills – Get yourself noticed (25/11, 16:00 - 18:00)

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο «Developing interview skills – Get yourself noticed», εντάσσεται στον κύκλο σεμιναρίων «Presentation & Communication skills» έχει, επίσης, συνολική διάρκεια δύο ωρών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το British Council. Στόχος του σεμιναρίου είναι να προσφέρει εφόδια στον υποψήφιο για να δημιουργήσει το βιογραφικό του σημείωμα και να αναδείξει τις δεξιότητες και τα επιτεύγματά του, που θα του επιτρέψουν να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης εργασίας στην αγγλική γλώσσα.

Ο instructor του σεμιναρίου, Cliff Parry, Υπεύθυνος Ακαδημαϊκών Προγραμμάτων του British Council στην Ελλάδα, έχει πολυετή εμπειρία ως εκπαιδευτής κι έχει γράψει άρθρα σε επαγγελματικά περιοδικά και εκδόσεις για τη διδασκαλία των Αγγλικών. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή σειράς τίτλων για τη διδασκαλία της Αγγλικής κι έχει εργαστεί σε προγράμματα για την κοινωνική ένταξη.

Οι εκπαιδευτικοί κύκλοι που θα πραγματοποιηθούν στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung σε συνεργασία με το British Council, απευθύνονται σε νέους 18-25 χρονών (φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους), με γνώσεις Αγγλικών Β2 level (επίπεδο Lower ή αντίστοιχο). Η παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Εκτός Εργασίας; Εντός Ευκαιρίας (18/11/2019, 16:00 – 19:00)

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο πραγματοποιείται σε συνεργασία με την KPMG. Στόχος του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη νέων αποφοίτων ή ατόμων με μικρή εργασιακή εμπειρία κατά την αναζήτηση της πρώτης τους εργασίας και στην ενδυνάμωση του προφίλ για την επίτευξη του παραπάνω στόχου.

Το σεμινάριο θα αγγίξει θέματα όπως η προετοιμασία, το πλάνο ενεργειών και οι στόχοι που πρέπει ένας υποψήφιος να θέσει ώστε να κάνει πιο αποτελεσματική την αναζήτηση της πρώτης εργασίας.  Οι εισηγητές του σεμιναρίου, στελέχη της KPMG, διαθέτουν μακρόχρονη εμπειρία στην καθοδήγηση στελεχών σε θέματα καριέρας, στην αναζήτηση ευκαιριών απασχόλησης και στην επιλογή προσωπικού.

Ο εκπαιδευτικός κύκλος που θα πραγματοποιηθεί στο ΙNNOVATHENS powered by Samsung σε συνεργασία με την KPMG, απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο σεμινάριο ή το πρόγραμμα της επιλογής τους, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα στο https://www.innovathens.gr/ 

INNOVATHENS POWERED BY SAMSUNG,ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home