Το foldable smartphone της TCL «διπλώνει» σε τρία ίσα μέρη

Το foldable smartphone της TCL «διπλώνει» σε τρία ίσα μέρη

Οι πειραματισμοί των κατασκευαστών smartphone στο χώρο των αναδιπλούμενων συσκευών συνεχίζονται αμείωτοι και η TCL μας δίνει μια εικόνα από τη δική της προσέγγιση. Ένα smartphone που δεν διπλώνει σε δύο ίσα μέρη αλλά σε τρία.

Οι πρώτες εικόνες από το πρωτότυπο smartphone της κινεζικής εταιρείας έρχονται από το cnet.com, το οποίο εξασφάλισε ένα μη λειτουργικό δείγμα της συσκευής, γεγονός που υποδεικνύει είτε ότι το συγκεκριμένο smartphone βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξής του είτε ότι η TCL δεν θέλει ακόμα να μαρτυρήσει όλα της τα μυστικά σ’ αυτή την προσπάθεια.

Σε πλήρη έκταση το foldable smartphone της TCL προσφέρει μία οθόνη 10 ιντσών, όταν όμως αναδιπλώνεται το μέγεθος της οθόνης παραπέμπει σε εκείνο ενός συνηθισμένου smartphone. Ωστόσο, η προσέγγιση αυτή έχει ως αποτέλεσμα το πάχος της συσκευής να υπερβαίνει κατά πολύ ακόμα και το αντίστοιχο πάχος των άλλων αναδιπλούμενων προτάσεων που έχουμε ήδη δει. Όπως ανέφερε και η συντάκτρια του cnet.com, που είχε στην κατοχή της το smartphone όταν είναι σε πλήρη έκταση ένα μέρος της οθόνης (1/3) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πληκτρολόγιο.

Το πρωτότυπο foldable smartphone διέθετε επίσης 4 κάμερες στην πλάτη του, μία μπροστινή κάμερα και υποδοχή USB Type C για τη φόρτιση. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν έγιναν γνωστές.

Αν και εφόσον η TCL προχωρήσει στην ανάπτυξη της συσκευής ενδεχομένως θα μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στις μεγάλες εκθέσεις της επόμενης χρονιάς, δηλαδή στη CES του Λας Βέγκας ή στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.

 

SMARTPHONES,ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ SMARTPHONE,TCL,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home