Στις 15 Νοεμβρίου ξεκινούν οι πωλήσεις του Huawei Mate X

Στις 15 Νοεμβρίου ξεκινούν οι πωλήσεις του Huawei Mate X
Φωτογραφία από το ντεμπούτο του Mate X στην έκθεση Mobile World Congress τον προηγούμενο Φεβρουάριο.

Μετά από αρκετούς μήνες αναβολής, καθώς η Huawei είχε αρχικά προγραμματίσει να το λανσάρει τον προηγούμενο Ιούνιο, η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε ότι το αναδιπλούμενο Huawei 5G Mate X θα φθάσει στα καταστήματα στις 15 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα το αναδιπλούμενο smartphone θα ξεκινήσει να πωλείται αποκλειστικά στην κινεζική αγορά, αφού και αυτό έπεσε θύμα των αμερικανικών κυρώσεων, όπως συνέβη με τη σειρά Mate 30 που παρουσιάστηκε το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι της Huawei άφησαν ένα ανοικτό παράθυρο για άνοιγμα και σε άλλες αγορές, σημειώνοντας ότι «εξετάζεται αυτή η προοπτική». Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 19 Νοεμβρίου λήγει και το δεύτερο παράθυρο παράτασης που έχει δώσει η αμερικανική κυβέρνηση, οπότε μέχρι τότε θα γνωρίζουμε αν τελικά οι κυρώσεις πάρουν μόνιμο χαρακτήρα ή θα διακοπούν. Στην δεύτερη περίπτωση αυξάνονται οι πιθανότητες να δούμε το Huawei 5G Mate X και σε άλλες χώρες, αφού θα μπορεί να φορέσει κανονικά όλες τις εφαρμογές της Google. Το τρίτο ενδεχόμενο, δηλαδή να δοθεί μία ακόμα παράταση είναι μικρό και μάλλον δεν συμφέρει καμία πλευρά, καθώς ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν μπορεί να εκκρεμεί για τόσο πολύ χρόνο. Ιδιαίτερα για μια εταιρεία του βεληνεκούς της Huawei, η οποία όλο αυτό το διάστημα χάνει το δικαίωμα να διαμορφώσει μόνη της τα επιχειρηματικά της σχέδια για το μέλλον.

Η διαδικασία προπαραγγελιών για το Huawei 5G Mate X στην Κίνα έχει ήδη ξεκινήσει, με την τιμή του να έχει διαμορφωθεί στα 2400 δολάρια.

HUAWEI MATE X,SMARTPHONES,ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ SMARTPHONE,HUAWEI,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home