E-scooter φέρνει η Mercedes Benz το 2020

E-scooter φέρνει η Mercedes Benz το 2020

Τα σχέδιά της να λανσάρει μέσα στην επόμενη χρονιά το δικό της e-scooter έκανε γνωστά o όμιλος Daimler, μπαίνοντας σε μία αναπτυσσόμενη αγορά, που αποκτά σταδιακά μεγαλύτερο κοινό. Άλλωστε, η Daimler διαθέτει παρουσία σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και λύσεων μετακίνησης, οπότε η είσοδος της και στα ηλεκτρικά πατίνια μάλλον δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη.

Τα σχέδια του γερμανικού ομίλου εμφανίζονται σε μια ανακοίνωση που περιλαμβάνει πλήθος lifestyle προϊόντων και αξεσουάρ που σκοπεύει να παρουσιάσει σύντομα. Στο σημείο που γίνεται αναφορά στο e-scooter δεν παρέχονται πολλές λεπτομέρειες, με το γερμανικό όμιλο να δίνει μόνο την πληροφορία ότι το ηλεκτρικό πατίνι που θα παρουσιάσει την επόμενη χρονιά αναπτύχθηκε από κοινού με την εταιρεία micro. Θα φοράει το γνώριμο σήμα της Mercedes Benz, ενώ από τη φωτογραφία που συνοδεύει το δελτίο Τύπου αντιλαμβανόμαστε ότι το e-scooter θα διαθέτει σύστημα ανάρτησης, απορροφώντας έτσι τους κραδασμούς και προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εμπειρία οδήγησης στον αναβάτη του.

Εκτός του ηλεκτρικού πατινιού, ο γερμανικός όμιλος θα παρουσιάσει μεταξύ άλλων και ένα ζευγάρι ασύρματων ακουστικών, με σύγχρονα χαρακτηριστικά, πολυτελές design αλλά και αυτονομία που θα αγγίζει τις 18 ώρες λειτουργίας.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ,E-SCOOTER,MERCEDES BENZ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home