Παρουσιάστηκε η σειρά Honor 9X με οθόνη χωρίς περιθώρια και pop-up selfie κάμερα

Παρουσιάστηκε η σειρά Honor 9X με οθόνη χωρίς περιθώρια και pop-up selfie κάμερα

Η πρώτη φορά που η Honor παρουσίασε μια ολόκληρη σειρά smartphones ήταν πριν από λίγους μήνες με την Honor 20. Σήμερα, επαναλαμβάνει τη συγκεκριμένη κίνηση, με τη σειρά Honor 9X, δείχνοντάς μας πως βαδίζει και αυτή στη στρατηγική παρουσίασης οικογένειας προϊόντων και όχι μεμονωμένων συσκευών, όπως έκανε στο παρελθόν.

Η σειρά Honor 9X, με τη στάνταρ και την Pro έκδοση, ακολουθεί πιστά την παράδοση της κινεζικής εταιρείας. Καθαρόαιμα value for money smartphones, που διαθέτουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά αλλά ταυτόχρονα διατηρούν την τιμή τους σε χαμηλά επίπεδα.

Κοινά στοιχεία των δύο συσκευών της σειράς Honor 9X είναι η all screen οθόνη και η pop-up selfie κάμερα, με το ένα στοιχείο να είναι αποτέλεσμα του άλλου. Συγκεκριμένα, αφού η μπροστινή κάμερα είναι κρυμμένη στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχει η ανάγκη για την ύπαρξη κάποιας εγκοπής ή οπής για να τη φιλοξενήσει, όπως έχουμε δει σε άλλα τηλέφωνα. Έτσι ο χρήστης έχει στη διάθεσή του όλη την διαθέσιμη επιφάνεια της οθόνης, η οποία καταλαμβάνει το 91% της επιφάνειας της συσκευής. Το μέγεθός της φθάνει στις 6,59 ίντσες, ενώ η ανάλυση ανέρχεται στα 2340 x 1080 pixels, με την αναλογία ύψους/πλάτους να κυμαίνεται σε 19.5:9.

Από την άλλη πλευρά, η pop-up selfie κάμερα, ανάλυσης 16ΜΡ, αναδύεται αυτόματα από το εσωτερικό της συσκευής, μόνο όταν την ενεργοποιήσει ο χρήστης και επιστρέφει στη θέση της είτε με την επιστροφή στην κύρια κάμερα είτε με το κλείσιμο της εφαρμογής της κάμερας.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί τα δύο μοντέλα της σειράς Honor 9X είναι η κύρια κάμερα. Η στάνταρ έκδοση του Honor 9X έχει διπλή κύρια κάμερα, ενώ το Honor 9X Pro έχει τριπλή, που περιλαμβάνει έναν ευρυγώνιο φακό ανάλυσης 48ΜΡ, έναν υπερευρυγώνιο 8ΜΡ και έναν αισθητήρα βάθους 2ΜΡ. Αν αφαιρέσουμε τον υπερευρυγώνιο έχουμε το σύστημα κάμερας του Honor 9X.

Άλλα χαρακτηριστικά των Honor 9Χ περιλαμβάνουν:

Honor 9X Pro

-          Επεξεργαστής octa-core Kirin 810 με σύστημα υδρόψυξης

-          Μνήμη RAM 8GB

-          Αποθηκευτικός χώρος 128GB ή 256GB

-          Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων

-          Λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1

-          Μπαταρία 4000mAh

Honor 9X

-          Επεξεργαστής octa-core Kirin 810 με σύστημα υδρόψυξης

-          Μνήμη RAM 4GB ή 6GB

-          Αποθηκευτικός χώρος 64GB ή 128GB

-          Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι

-          Λειτουργικό σύστημα Android 9 Pie με EMUI 9.1

-          Μπαταρία 4000mAh

Τα smartphones της σειράς θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα επίπεδα των 180 ευρώ (Honor 9X με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο) και να φθάνουν λίγο πάνω από τα 300 ευρώ για την Pro έκδοση με RAM 8GB και 256GB χώρο αποθήκευσης. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η σειρά Honor 9X θα κυκλοφορήσει και στην ελληνική αγορά μέσα στον Οκτώβριο.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home