Αναβάλεται η διάθεση του Galaxy Fold

Deasy @ 22.04.2019
Αναβάλεται η διάθεση του Galaxy Fold

Πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια -διάστημα που στον ψηφιακό μας κόσμο ισοδυναμεί με περίπου μισή αιωνιότητα- είχε γίνει ένας τρελός χαμός με το bendgate, όπου η Apple κλήθηκε να απολογηθεί μετά τη διαπίστωση πως το iPhone 6 Plus λύγιζε όταν ήταν στην τσέπη του χρήστη, παίρνοντας κατά κάποιον τρόπο το σχήμα του σώματός του.

Είναι λίγο δύσκολο να βάλεις το Samsung Galaxy Fold στην τσέπη αλλά η νοτιοκορεατική εταιρεία αντιμετωπίζει μία παρόμοια κρίση, μετά τη διαπίστωση πως οι οθόνες των αναδιπλούμενων συσκευών αξίας περίπου 2.000 δολαρίων δεν είναι όσο ανθεκτικές θα περίμενε κανείς να είναι.

Ακολουθώντας την ονοματολογία με την κατάληξη σε -gate (η οποία ξεκίνησε από την υπόθεση Γουότεργκέιτ) μπορούμε να εικάσουμε πως η περιπέτεια στην οποία μπαίνει η Samsung θα ονομαστεί foldgate.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα καθυστερήσει το λανσάρισμα της συσκευής που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 26 Απριλίου και επειδή δεν χάνουμε τις ευκαιρίες για εξυπνάδες θα σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι μια Μεγάλη Παρασκευή για την Samsung. Η εταιρεία δηλώνει δια εκπροσώπων της πως θα πραγματοποιήσει κάποια επιπλέον τεστ και πως τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσει νέα ημερομηνία.

Σε ένα τουλάχιστον περιστατικό σπασίματος ο δημοσιογράφος που έκανε τη δοκιμή (πρόκειται για τον Μαρκ Γκάρμαν του Bloomberg) αφαίρεσε ένα προστατευτικό κάλυμμα που βρίσκεται πάνω στην οθόνη. Η Samsung λέει πως το συγκεκριμένο κάλυμμα δεν θα πρέπει να αφαιρείται και πως θα το καταστήσει σαφές στους πελάτες της.

Να μην τα πολυλογούμε, η εταιρεία λέει πως ορισμένοι από αυτούς που έκαναν δοκιμές παρατήρησαν πως η συσκευή χρειάζεται επιπλέον βελτιώσεις “για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του χρήστη”.

Εδώ που τα λέμε όταν αγοράζεις ένα tablet-smartphone που κάνει 2.000 δολάρια είναι λογικό να έχεις απαιτήσεις. “Θα λάβουμε μέτρα για να ενισχύσουμε την προστασία της οθόνης” αναφέρει η Samsung.

Τουλάχιστον δεν λυγίζουν…

SAMSUNG GALAXY FOLD,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home