Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία λανσαρίσματος του Samsung Galaxy Fold

Deasy @ 07.05.2019
Παραμένει άγνωστη η ημερομηνία λανσαρίσματος του Samsung Galaxy Fold

Περισσότερες από 15 μέρες μετά την ανακοίνωση της Samsung ότι προχωράει στην αναβολή του λανσαρίσματος του Galaxy Fold, το τοπίο παραμένει θολό σχετικά με το πότε η συσκευή θα διατεθεί στην αγορά μετά τα προβλήματα που προέκυψαν.

Όπως διαβάζουμε στο Reuters, κατόπιν συμμόρφωσης με το ρυθμιστικό πλαίσιο των ΗΠΑ η αμερικανική θυγατρική της Samsung κλήθηκε να απολογηθεί σε όλους όσους είχαν προχωρήσει στην προπαραγγελία της συσκευής (που αξίζει να σημειωθεί ότι κοστίζει 1980 δολάρια). Ταυτόχρονα, στην επιστολή της προς τους καταναλωτές αυτούς, η Samsung αναφέρει ότι εφόσον το Galaxy Fold δεν έχει λανσαριστεί μέχρι τις 31 Μαϊου και οι καταναλωτές δεν έχουν δηλώσει ρητά ότι επιθυμούν να αποκτήσουν τη συσκευή η προπαραγγελία τους θα ακυρωθεί.

Όπως γίνεται εμφανές, η επιστολή δείχνει ότι είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος η καθυστέρηση στο λανσάρισμα του Galaxy Fold να ξεπεράσει τον 1,5 μήνα. Καθυστέρηση η οποία και αυξάνει το πλήγμα στο γόητρο της κορεάτικης εταιρείας και βεβαίως φέρνει πιο κοντά χρονικά το Galaxy Fold με το Huawei Mate X, το οποίο θα λανσαριστεί τον Ιούλιο, σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις της κινεζικής εταιρείας.  

SAMSUNG GALAXY FOLD,SMARTPHONES,ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ SMARTPHONE,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home