Στα βαθιά της φυλακής για ένα domain

Deasy @ 22.04.2019
Στα βαθιά της φυλακής για ένα domain

Με τόσα χρήματα που πέφτουν στα πόδια των influencers δεν είναι δύσκολο για κάποιον από αυτούς να την ψωνίσει και να θεωρήσει πως κανείς δεν μπορεί να του πηγαίνει κόντρα.

Πάρε παράδειγμα τον 24χρονο Ρόσι Λοράσιο Άνταμς, ο οποίος σε Snapchat, Instagram και Twitter είχε γύρω στους ένα εκατ. followers  και είχε φτιάξει την εταιρεία State Snaps για την οποία ήθελε να φτιάξει ένα δικό της  site με το δικό της όνομα στη θέση του domain.  Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ήθελε το όνομα doitforstate.com, έλα όμως που αυτό ήταν πιασμένο από κάποιον δεν είχε διάθεση να το πουλήσει στον νεαρό influencer μας, ο οποίος βεβαίως δεν δέχθηκε την άρνηση. Ζήτησε τη βοήθεια του ξαδέλφου του, ο οποίος εισέβαλε στο σπίτι του κατόχου του ονόματος και με την απειλή του όπλου επιχείρησε να τον βάλει μπροστά στον υπολογιστη και να κάνει τη μεταφορά του domain. 

Ο άλλος όμως δεν ψάρωσε και όταν βρήκε την ευκαιρία πήρε το όπλο, πυροβόλησε τον εισβολέα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο ξάδελφος που ήθελε να βοηθήσει τον νεαρό Άνταμς εισέπραξε 20ετή ποινή κάθειρξης και έρχεται η σειρά του influencer της ιστορίας μας που είναι επίσης πιθανό να καταδικαστεί σε αντίστοιχη ποινή, συν ένα πρόστιμο 250.000 δολαρίων.

CYBERCULTURE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home