Διαβεβαιώσεις από την Revolut ενόψει Brexit

Deasy @ 03.04.2019
Διαβεβαιώσεις από την Revolut ενόψει Brexit

Η Revolut διαβεβαιώνει τους πελάτες της στην Ευρώπη πως έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε εκείνοι να μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της ανεξαρτήτως της πορείας που θα πάρει η διαδικασία του Brexit.

Αν υπάρχει συμφωνία για την ομαλή αποχώρηση η Revolut (που έχει σήμερα τη βάση της στη Βρετανία) σημειώνει πως θα συνεχίσει να έχει τα εξουσιοδοτημένα δικαιώματα που έχει σήμερα σε όλη την Ευρώπη μέσω της Revolut Ltd.

Τι θα γίνει στην περίπτωση μη συμφωνίας αναλαμβάνει να το εξηγήσει η ίδια η Revolut. “Μεσα στον περασμένο χρόνο, δημιουργήσαμε μια νέα ευρωπαϊκή οντότητα (Revolut Payments UAB) για την προετοιμασία ενός αποτελέσματος χωρίς συμφωνία. Ενώ εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι αυτή η οντότητα θα είναι πλήρως λειτουργική, αυτή είναι μόνο μια προφύλαξη για τώρα. ¨Ομως είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι αυτή η νέα οντότητα βρίσκεται τώρα σε beta φάση και καθώς όλοι μας περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει, η ελαχιστοποίηση της ενδεχόμενης διακοπής των υπηρεσιών σας είναι το πρωταρχικό μας μέλημα. Σε αυτη την νέα ευρωπαϊκή οντότητα θα προσχωρήσουν μόνο χρήστες που διαμένουν στον EOX και μονο σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει συμφωνία”. Σημειώνουμε πως ο Ευρωπαϊκός Οικονομικός Χώρος (ΕΟΧ) περιλαμβάνει την Ε.Ε. τη Νορβηγία, την Ισλανδία και το Λιχτενστάιν.

“Βάσει νόμου, διατηρούμε όλα τα χρήματα των πελατών μας σε εγγυημένους λογαριασμούς και οποιαδήποτε αλλαγή δεν θα επηρεάσει την διασφάλισης των χρημάτων σας. Η ευρωπαϊκή μας οντότητα έχει ανοίξει έναν αριθμό λογαριασμών που θα φυλάσσονται τα χρήματα σας με ασφαλή τρόπο, σε περίπτωση που θα χρειαστεί να μεταφέρουμε πελάτες”.

Η Revolut σημειώνει πως δεν αλλάζει τίποτα από την πλευρά των πελατών στην περίπτωση που θα χρειαστεί να μεταφέρει πελάτες από τη Βρετανία στην ευρωπαϊκή της οντότητα. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι πως όσοι άνοιξαν λογαριασμό με το δίπλωμα οδήγησης ως έγγραφο ταυτοποίησης θα πρέπει να επαναλάβουν τη διαδικασία με κάποιο νέο επίσημο έγγραφο (από την εμπειρία μας τίποτα δεν είναι καλύτερο από το διαβατήριο, αλλά και η αστυνομική ταυτότητα καλή είναι).

REVOLUT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home