Οι επενδύσεις στην ψηφιακή οικονομία και καινοτομία θα απασχολήσουν τις εργασίες του συνεδρίου 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

Deasy @ 12.03.2019
Οι επενδύσεις στην ψηφιακή οικονομία και καινοτομία θα απασχολήσουν τις εργασίες του συνεδρίου 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece

Σε τροχιά προετοιμασίας έχει μπει ήδη το συνέδριο 2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece, το οποίο θα διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton. Το InvestGR Forum οργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με  τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης, κομμάτων, ακαδημαϊκών, ειδικών και στελεχών ξένων εταιρειών στην Ελλάδα, με βασικό θεματικό άξονα το υπάρχον πλαίσιο για την πραγματοποίηση ξένων επενδύσεων και, κυρίως, τις κατευθυντήριες γραμμές και τις επιλογές για τη βελτίωση του πλαισίου αυτού.

Μια από τις σημαντικές ενότητες με τις  οποίες θα ασχοληθεί το Forum είναι αυτή του  Digital Transformation , με θέμα : «Επενδύσεις στην ψηφιακή οικονομία και καινοτομία ως παράγοντας ανταγωνιστικότητας»

Έχοντας μπει για τα καλά στην εποχή της 4ης βιομηχανικής επανάστασης, ο  ψηφιακός μετασχηματισμός αφορά όλους μας: από τις  εταιρείες, τους πελάτες, τους καταναλωτές, το Κράτος. Η ψηφιακή τεχνολογία αναμένεται να αναπτυχθεί  με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς τα επόμενα χρόνια και η αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου των εταιρειών είναι απολύτως απαραίτητη για την επιβίωσή τους.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους ομιλητές της ενότητας, για να αναδείξουν τις τολμηρές επενδύσεις που οφείλουν να κάνουν οι επιχειρήσεις  όσον αφορά  στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Τα υπόλοιπα πάνελ του  2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece είναι τα ακόλουθα:

- Συζήτηση ευρημάτων έρευνας – βαρόμετρο της METRON ANALYSIS «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός;»

- «Απόηχος των εκλογών στην Ε.Ε.: προκλήσεις, ευκαιρίες και απειλές ως προς την ελκυστικότητα της Ελλάδας ως επενδυτικού προορισμού»

- «Τουρισμός: πώς αντανακλά στην εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό;»

- «Λιγότερο Κράτος, Καλύτερο Κράτος;»

- «Ελλάδα: νέο κέντρο για τις διεθνείς αγορές ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη;»

 


Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home