Στην Ελλάδα έρχεται η Stripe

Στην Ελλάδα έρχεται η Stripe

Την είσοδό της σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, προετοιμάζει η εταιρεία online πληρωμών Stripe, σύμφωνα με συνέντευξη των δύο ιδρυτών της στο Bloomberg.

Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στη συνέντευξη των κ. Πάτρικ και Τζον Κόλισον, η επέκταση της Stripe στην Ευρώπη περιλαμβάνει πέντε νέες αγορές, Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία και Πολωνία, που όπως επισημαίνουν μπορεί να είναι μικρότερες οικονομίες αλλά διαθέτουν πλούσιο ταλέντο προγραμματιστών καθώς και δραστήριες μικρές εταιρείες τεχνολογίας που θα μπορούσαν να αναπτύξουν υπηρεσίες που θα βασίζονται στην πλατφόρμα της Stripe. Τα σχέδια της Stripe για την περαιτέρω επέκτασή της είναι εμφανή και στο site της εταιρείας, όπου οι παραπάνω χώρες έχουν προστεθεί στη λίστα των κρατών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Μάλιστα, η περαιτέρω επέκταση της περιλαμβάνει επίσης τη Βραζιλία, την Ινδία, τη Μαλαισία και το Μεξικό, με το σύνολο των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία να φθάνει συνολικά τις 32.

Η  Stripe αναπτύσσει software καθώς και τις απαραίτητες υποδομές, που επιτρέπουν σε επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές μέσω Internet. H αποτίμησή της αγγίζει πλέον τα 22,5 δισ. δολάρια, μετά και τη νέα χρηματοδότηση που έλαβε ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

STRIPE,ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home