Γκάφα… δημοσίων έργων από την Google

Γκάφα… δημοσίων έργων από την Google

Γνωρίζουμε πως το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων της Google προέρχεται από τις διαφημίσεις αλλά η εταιρεία επιδιώκει να έχει και άλλες πηγές εσόδων και για τον λόγο αυτό τρέχει διάφορα προγράμματα, ανάμεσά τους και το Google Fiber.

Κοίτα να δεις τώρα όμως πως οι καλές προθέσεις μπορεί να σου προκαλέσουν ένα πρόβλημα τόσο μεγάλο που να σε αναγκάσει να μαζευτείς κακήν κακώς.

Κατά την ανάπτυξη του δικτύου η Google πέρασε τις οπτικές της ίνες και από το Λουίσβιλ στην Πολιτεία του Κεντάκι και για να κάνει γρήγορα έσκαψε στις άκρες των δρόμων και σε βάθος δύο ιντσών (δηλαδή 5 εκατοστά) για να τοποθετήσει τις οπτικές ίνες.

Από πάνω η εταιρεία έβαλε ένα ειδικό μονωτικό, έχοντας τη σιγουριά πως τα καλώδια θα έμεναν ήσυχα ήσυχα εκεί που τα είχαν βάλει οι εργολάβοι της Google.

Αμ δε.

Λίγο καιρό μετά τα καλώδια… ξεφύτρωσαν στο έδαφος αποδεικνύοντας πως οι μοντέρνες τεχνικές στα δημόσια έργα δεν είναι πάντοτε οι πιο επιτυχείς και η εταιρεία υποχρεώθηκε να επιστρέψει, αυτή τη φορά όχι με μοδάτα συνεργεία αλλά με τα κλασικά φορτηγά, μπουλντόζες και συναφή οχήματα για να απλώσει άσφαλτο.

Όμως αυτή η αναποδιά ήταν τόσο σημαντική που η Google ανακοίνωσε πως τα μαζεύει και φεύγει από το Λουίσβιλ και πως για τους δύο τελευταίους μήνες παροχής της υπηρεσίας πρόσβασης στο Internet μέσω του Google Fiber οι πελάτες δεν θα χρεωθούν κάτι. Θα μπορούσαν να διδαχθούν από εμάς που μπορεί να έχουμε γεμίσει τους δρόμους μπαλώματα αλλά οι οπτικές μας ίνες κάθονται ήσυχα ήσυχα κάτω από την επιφάνεια της γης.

GOOGLE FIBER,ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home