Διάκριση για την SpotlightPOS στο Creative Business Cup

Επέκταση στο εξωτερικό τα στρατηγικά βήματα του 2019.

Deasy @ 05.12.2018
Διάκριση για την SpotlightPOS στο Creative Business Cup

Στις 12 καλύτερες startup της τελικής φάσης του Creative Business Cup, που πραγματοποιήθηκε στη Δανία, κατάφερε να βρεθεί η ελληνική FinTech Startup εταιρεία, SpotlightPOS.

H SpotlightPOS βρέθηκε στην Κοπεγχάγη προκειμένου να διαγωνισθεί μεταξύ 50 Startup εταιρειών από ισάριθμες χώρες και κατάφερε να διακριθεί καθώς βρέθηκε κοντά στην τελική 3άδα των νικητών.

Η SpotlightPOS δραστηριοποιείται στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας και cloud διαχείρισης στον χώρο του HORECA και έχει θέσει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μοναδικό, όχι μόνο στην Ελλάδα, LifeStyle Wallet. Η εταιρεία έχει παρουσιάσει σε πλήθος εκθέσεων και συνεδρίων,  με κορυφαία της παρουσία αυτή στην ΔΕΘ, την ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών Spotlight Ticketing και Handsfree Payments, καθώς και το νέο της LifeStyle Wallet Spotfolio.

Η co-Founder της SpotlightPOS, Μαργαρίτα Δόμπα, που εκπροσώπησε την FinTech Startup στην τελική φάση του Creative Business Cup αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα πολλά θετικά σχόλια που κέρδισε η εταιρεία κατά την παρουσία της στη Δανία. Επιπλέον, σημείωσε ότι  "στρατηγικός, στόχος της SpotlightPOS για το 2019, είναι η επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις αγορές της Ισπανίας και της Ιταλίας".

Σημειώνεται, τέλος, πως στο Creative Business Cup, στην Κοπεγχάγη η SpotlightPOS βρέθηκε μετά από σχετική πρόταση του Industry Disruptors - Game Changers (ID-GC) που εκπροσωπεί την σχετική πρωτοβουλία στην Ελλάδα τα τελευταία 6 χρόνια.

STARTUPS,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,FINTECH,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home