Νέα οικογένεια Surface προϊόντων από τη Microsoft

Deasy @ 03.10.2018
Νέα οικογένεια Surface προϊόντων από τη Microsoft

Την γκάμα των δικών της hardware προϊόντων συνεχίζει να εμπλουτίζει η Microsoft, η οποία ανακοίνωσε τα νέα μέλη της οικογένειας Surface. Οι τέσσερις νέες συσκευές δεν αποτελούν μόνο αναβαθμίσεις προηγούμενων μοντέλων αλλά φέρνουν και μια ακόμα νέα προϊοντική κατηγορία, εκείνη των ακουστικών, κάτω από την Surface ομπρέλα.

Ειδικότερα, η Microsoft ανακοίνωσε χθες το Surface Pro 6, το Surface Laptop 2, τη δεύτερη επίσης γενιά του Surface Studio καθώς επίσης και τα Surface Headphones. Αναλυτικά:

 

Microsoft Surface Pro 6

To υβριδικό 2 σε 1 μπήκε ήδη στην 6η του γενιά, με ένα μοντέλο, που σύμφωνα με την εταιρεία είναι 67% ταχύτερο, χάρη στους νέους επεξεργαστές Intel όγδοης γενιάς. Η Microsoft θεωρεί ότι η νέα της πρόταση είναι η ιδανική επιλογή φορητότητας και απόδοσης, απόλυτα σύμφωνη με τις τάσεις στο σύγχρονο τρόπο ζωής. Το Surface Pro 6 διαθέτει οθόνη 12,3 ιντσών, δίνει αυτονομία έως 13,5 ώρες λειτουργίας και ενσωματώνει κάμερα αυτόματης εστίασης και ανάλυσης 8ΜΡ, ενώ βεβαίως στην πλήρη πρότασή του μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις τρόπους: tablet, laptop και studio. H εταιρεία δίνει ήδη τη δυνατότητα προπαραγγελίας του Surface Pro 6, με την τιμή να έχει οριστεί στα 899 δολάρια.

 

Microsoft Surface Laptop 2

Διατηρώντας την έμφαση στην ποιότητα, το σχεδιασμό και τις επιδόσεις η νέα γενιά του Surface Laptop ενσωματώνει τους τετραπύρηνους Intel επεξεργαστές 8th Gen, προσφέροντας 14,5 ώρες αυτονομίας σε κατάσταση λειτουργίας. Η PixelSense οθόνη, με λειτουργία αφής, έχει μέγεθος 13,5 ίντσες, ενώ την ποιότητα του ήχου εξασφαλίζουν τα OmniSonic ηχεία. Η διαδικασία προπαραγγελίας του Surface Laptop 2 ξεκίνησε ήδη, με την τιμή του να αγγίζει τα 999 δολάρια.

 

Microsoft Surface Studio 2

Σύμφωνα με τη Microsoft το νέο Surface Studio 2 είναι το πιο γρήγορο μοντέλο ιστορικά της οικογένειας Surface, προσφέροντας επιδόσεις και απόδοση που θα απολαύσουν οι επαγγελματίες στους οποίους απευθύνεται η συσκευή. Χαρακτηριστικά, προσφέρει 50% καλύτερη απόδοση σε επίπεδο γραφικών. Εξοπλισμένο με οθόνη PixelSense 28 ιντσών, ανάλυσης 4500 x 3000 pixels και με την αναβαθμισμένη γραφίδα Surface Pen το νέο Studio 2 είναι ένα πολύ ισχυρό εργαλείο δουλειάς για κάθε είδους δημιουργό, ενώ διαθέτει πλέον και θύρα USB-C και δυνατότητα επιλογής μεταξύ 16 ή 32GB RAM, ενώ βεβαίως υποστηρίζει τη λειτουργία του Surface Dial, που γνωρίσαμε με την προηγούμενη γενιά του.

Η τιμή εκκίνησης για το Microsoft Surface Studio 2 έχει οριστεί στα 3.499 δολάρια και οι προπαραγγελίες άνοιξαν ήδη.

 

 

Microsoft Surface Headphones

H οικογένεια των Surface προϊόντων βάζει από κάτω της και την κατηγορία των ακουστικών με ένα μοντέλο που προσφέρει πολύ καλή ποιότητα ήχου και δυνατότητα ρύθμισης του επιπέδου της απομόνωσης θορύβου του εξωτερικού περιβάλλοντος. Προσφέρουν δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης έναρξης και παγώματος της μουσικής, όπως επίσης μπορούν να παγώνουν μία ταινία ή ένα βίντεο όταν ο χρήστης τα αφαιρεί από τα αυτιά του. Τα Surface Headphones υποστηρίζουν επίσης την ψηφιακή βοηθό Cortana της Microsoft. Σύμφωνα με τη Microsoft θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018 και η τιμή τους έχει οριστεί στα 349 δολάρια.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home