Ανακοινώθηκε το Microsoft Surface Go

Ανακοινώθηκε το Microsoft Surface Go

Μερίδιο τόσο μεταξύ εκείνων που προτιμούσαν το iPad όσο και των Chromebooks διεκδικεί να πάρει η Microsoft, η οποία ανακοίνωσε σήμερα το Microsoft Surface Go, την οικονομική πρόταση της οικογένειας Surface.

Το νέο Surface Go είναι μια υβριδική πρόταση, με πολύ μικρό μέγεθος, χάρη στην οθόνη των 10 ιντσών αλλά και το πολύ μικρό πάχος, που χωρίς το πληκτρολόγιο είναι μόλις 8,3 χιλιοστά. Διαθέτει οθόνη τεχνολογία PixelSense με ανάλυση 1800x1200 pixels και μόλις δύο θύρες σύνδεσης. Η μία είναι το Surface Connector για το ειδικό dock της Microsoft, ενώ η άλλη θύρα είναι μια USB Type C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για τη φόρτιση της συσκευής όσο και για τη σύνδεσή της με περιφερειακά.

Στο εσωτερικό του Surface Go τρέχει ένας επεξεργαστής Pentium Gold 4415Y της Intel, 7ης γενιάς, ο οποίος συνδυάζεται με RAM 4GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB ή με RAM 8GB (256GB αποθηκευτικό χώρο). Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με Windows 10S με δυνατότητα αναβάθμισης σε Windows 10, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο υποστηρίζει τη γραφίδα Surface Pen. Επιπλέον, μαζί με τη συσκευή θα κυκλοφορήσουν σειρά πληκτρολογίων-καλυμμάτων, στην τιμή των 99 δολαρίων.

Το Surface Go θα κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον Αύγουστο στην τιμή των 399 δολαρίων για τη στάνταρ έκδοση, ενώ 150 δολάρια ακριβότερη θα είναι η έκδοση με τη μνήμη RAM των 8GB.   

 

MICROSOFT SURFACE GO,Surface,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home