Πρωτιά για το Surface

Deasy @ 07.12.2015
Πρωτιά για το Surface

Τον προηγούμενο Οκτώβριο η Microsoft πέτυχε μια πρωτιά και μια νίκη επί της «αντιπάλου» Apple που δεν έχει ξαναπετύχει στο παρελθόν. Τα έσοδα που προήλθαν από τις online πωλήσεις των προϊόντων της οικογένειας Surface ξεπέρασαν εκείνες των iPad, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η 1010data (τα στοιχεία αφορούν τις ΗΠΑ). Μάλιστα, η πρωτιά της Microsoft έρχεται με πολύ μεγάλη διαφορά αφού δίνει στην εταιρεία ένα 45% έναντι 17% στην Apple.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις μετρήσεις της η 1010data συμπεριλαμβάνει και τις πωλήσεις που προήλθαν από το Surface Book, το μοντέλο με το αποσπώμενο πληκτρολόγιο, όπως βέβαια και κάθε άλλο τέτοιο μοντέλο (lablet, από το laptop και το tablet), όπως π.χ. το Lenovo Yoga 3 Pro. Δεν μετράει δηλαδή αποκλειστικά μόνο τον κλασσικό τύπο των tablets. Ταυτόχρονα, η μεγάλη διαφορά στα ποσοστά μεταξύ Microsoft και Apple θα πρέπει να αποδωθεί και στην πολύ μεγάλη διαφορά τιμής των προϊόντων της μίας και της άλλης εταιρείας, καθώς η μέση τιμή πώλησης της Microsoft ήταν 844 δολάρια ενώ στην Apple ήταν 392 δολάρια.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι η στασιμότητα, ενδεχομένως και η πτώση της αγοράς των tablets, καθώς αν αφαιρεθούν οι πωλήσεις των υβριδικών μοντέλων τα αποτελέσματα δεν είναι ενθαρρυντικά.

Surface,IPAD,TABLETS,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home