Το Netflix θα σε αφήνει να επιλέγεις εσύ την πλοκή της σειράς που παρακολουθείς

Deasy @ 02.10.2018
Το Netflix θα σε αφήνει να επιλέγεις εσύ την πλοκή της σειράς που παρακολουθείς

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μεγάλη τηλεοπτική πλατφόρμα αποφασίζει να πειραματιστεί, παρέχοντας στο χρήστη την ευχέρεια να επιλέγει την πλοκή του περιεχομένου που παρακολουθεί. Το είχε κάνει ήδη πέρυσι, όταν εισήγαγε αυτή τη δυνατότητα στο παιδικό του πρόγραμμα, μία κίνηση που έβαζε το Netflix στο πεδίο του διαδραστικού περιεχομένου.

Όμως το Netflix είναι έτοιμο να ανεβάσει τον πήχη, μεγαλώνοντας το στοίχημα στην παραγωγή διαδραστικού περιεχομένου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, η πλατφόρμα είναι πλέον έτοιμη να φέρει τη συγκεκριμένη επιλογή και σε τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες, ξεκινώντας με έναν από τους πιο γνωστούς τίτλους που διαθέτει, το Black Mirror. Όπως μάλιστα αναφέρει το ρεπορτάζ, επικαλούμενο πηγές μέσα από την εταιρεία, η νέα αυτή δυνατότητα θα έρθει πολύ σύντομα, πριν από το τέλος του 2018, καθώς τότε αναμένεται να κάνει πρεμιέρα (Δεκέμβριο) και ο νέος κύκλος της σειράς.  

Ακολουθώντας το παράδειγμα του αντίστοιχου παιδικού περιεχομένου λογικά θα πρέπει να περιμένουμε μια ανάλογη προσέγγιση και για τις τηλεοπτικές σειρές και ταινίες. Μετά από κάποια λεπτά προβολής ο χρήστης θα ενημερώνεται για τη δυνατότητα επιλογής, θα επιλέγει το επιθυμητό σενάριο και θα συνεχίζεται η προβολή. Ολοκληρώνοντας θα έχει την ευχέρεια να επιστρέψει και να δει εκ νέου το επεισόδιο με τη δεύτερη επιλογή.  

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,ΤΑΙΝΙΕΣ,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home