«Εσύ αποφασίζεις» από το Netflix

Deasy @ 20.06.2017
«Εσύ αποφασίζεις» από το Netflix

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς θυμούνται την τηλεοπτική σειρά του Mega, το μακρινό 1993, με παρουσιαστή τον Γιάννη Βούρο που παρείχε το δικαίωμα στους τηλεθεατές να επέμβουν στο κλείσιμο των επεισοδίων, αποφασίζοντας πως θα τελειώσουν.

 

Μια... περίπου αντίστοιχη κίνηση έχουμε λοιπόν από το Netflix, το οποίο προχωρά στο λανσάρισμα δύο τέτοιων παιδικών τηλεοπτικών σειρών (interactive shows) με μία ακόμη να βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής. Η πρώτη (Puss in Book: Trapped in an Epic Tale) αποτέλεσμα συνεργασίας με την DreamWorks Animation, κάνει το ντεμπούτο της σήμερα, προσφέροντας 13 διαφορετικές επιλογές σεναρίου και δύο επιλογές στην ολοκλήρωσή της, ενώ η δεύτερη (Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile) θα ανέβει στην πλατφόρμα στις 14 Ιουλίου.

Τα στελέχη του Netflix θεωρούν ότι η κίνηση να πειραματιστούν με τις παιδικές τηλεοπτικές σειρές με αυτόν τον τρόπο έχει νόημα καθώς «τα παιδιά εμφανίζονται πιο πρόθυμα να παίξουν με τους τηλεοπτικούς χαρακτήρες».

Ωστόσο σε πρώτη φάση οι παραπάνω τηλεοπτικές σειρές δεν θα είναι διαθέσιμες στο σύνολο των συσκευών. Οι φίλοι του Netflix θα μπορέσουν να τις παρακολουθήσουν μόνο από τις τηλεοράσεις τους και τις iOS συσκευές, αφήνοντας έξω εφαρμογές όπως το Apple TV αλλά και όλες τις Android συσκευές, οι οποίες θα προστεθούν αργότερα .

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,NETFLIX,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home