H Microsoft παρουσιάζει το Office 2019

H Microsoft παρουσιάζει το Office 2019

Υπάρχουν κάτι παλιοσειρές εδώ στο deasy, ονόματα δεν λέμε δεν χρειάζεται να ξύνουμε πληγές, που μόλις διάβασαν την είδηση θυμήθηκαν τα νιάτα τους και την εποχή που το λανσάρισμα μιας νέας έκδοσης του Office ήταν πολύ σημαντικό γεγονός.

Τώρα, για εσένα που γεννήθηκες στον 21ο αιώνα ή, έστω, στην τελευταία δεκαετία του 20ου, το πολύ να σου κουνήθηκαν αδιάφορα οι ώμοι προς τα επάνω και να αναρωτιέσαι προς τι ο χαμός. Να, οι παλιοσειρές λένε πως λειτουργίες όπως το Undo (το ξε-κάνω ντε!) ή η μεταφορά πληροφορίας από μία εφαρμογή σε άλλη δεν ήταν και τόσο απλή διαδικασία και καθόλου δεδομένη.

Ασε που οι παλιοσειρές είχαν να αντιμετωπίσουν και έναν ενοχλητικό βοηθό που έκανε την εμφάνισή του κατά κανόνα στην πιο άσχετη στιγμή.

Τέλος πάντων, χθες η Microsoft παρουσίασε το Office 2019 που περιλαμβάνει βασικά πολλές από τις λειτουργίες του online και offline Office 365. Ανάμεσά τους, βρίσκουμε περισσότερες ευκολίες για χρήστες με προβλήματα κινητικότητας και όρασης, ευκολότερη πλοήγηση, καλύτερη προσαρμογή στις προτιμήσεις σας και…. (ταμπούρλα παρακαλώ) εξαγωγή αρχείου 4K από το Powerpoint! Ναι κυρίες και κύριοι, έρχονται εντυπωσιακές και φουλ εφετζίδικες παρουσιάσεις που ίσως σας κάνουν να σκυλοβαριέστε περισσότερο!

Επίσης, στο Office 2019 περιλαμβάνονται καλύτερη υποστήριξη για χρήση αρχείων SVG και 3D, που μάλλον η πλειονότητα των χρηστών θα αγνοήσει. Η διάθεση για τους οικιακούς χρήστες θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα, αν τυχόν ενδιαφέρεσαι.

MICROSOFT,MICROSOFT OFFICE,MICROSOFT,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home