Στα χέρια του Marc Benioff το περιοδικό Time

Deasy @ 17.09.2018
Στα χέρια του Marc Benioff το περιοδικό Time

Αλλάζει χέρια η ιδιοκτησία του πασίγνωστου περιοδικού Time, μόλις 8 μήνες μετά την εξαγορά του από την εκδοτική Meredith Corp., καθώς όπως έγινε γνωστό το ζεύγος Marc και Lynne Benioff προχωρούν στην εξαγορά του έναντι 190 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μια καθαρά ιδιωτική επένδυση, που δεν σχετίζεται με τις δραστηριότητες της Salesforce, της εταιρείας της οποίας ηγείται ο Marc Benioff. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του δεν θα έχουν κανένα λειτουργικό ρόλο στη δραστηριότητα του περιοδικού, κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Bienoff, προσθέτοντας ότι θα έχουν ρόλου συνοδού στην πορεία του ιστορικού αυτού περιοδικού.

Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ο κ. Bienoff θα είναι ο τρίτος σημαντικός άνθρωπος που σχετίζεται με το χώρο της τεχνολογίας που επενδύει σε έντυπο μέσο. Πριν από αυτόν, είχε προηγηθεί ο ισχυρός άνδρας της Amazon, Jeff Bezos, ο οποίος το 2013 εξαγόρασε την Washington Post για 250 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ένα χρόνο πριν (2017) η γυναίκα του εκλιπόντος Steve Jobs, προχώρησε στην εξαγορά πλειοψηφικού ποσοστού στο The Atlantic.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home