Παρουσιάστηκε η Canon PowerShot SX740 HS

Deasy @ 31.07.2018
Παρουσιάστηκε η Canon PowerShot SX740 HS

Μία συμπαγή φωτογραφική μηχανή με εξαιρετικά μεγάλο zoom, ιδανική για ταξίδια, που θέλεις φορητότητα και μεγάλο εύρος εστιακής απόστασης, παρουσίασε η Canon. H Canon PowerShot SX740 HS, που θα διατεθεί σύντομα στην αγορά, προσφέρει 40x οπτικό zoom (24-960mm - αποτέλεσμα της τεχνολογίας ZoomPlus, η οποία αυξάνει ψηφιακά το οπτικό zoom 40x σε 80x), δυνατότητα λήψης εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας 4Κ βίντεο, Wi-Fi, συνδεσιμότητα Bluetooth με smartphone και μια σειρά από διαισθητικές αυτόματες ρυθμίσεις, ιδανικές για οικογένειες και ταξιδιώτες που αναζητούν μια βολική point-and-shoot φωτογραφική μηχανή.

Τα προηγμένα χαρακτηριστικά της νέας Canon PowerShot SX740 HS συμπληρώνονται από το συνδυασμό του τελευταίου επεξεργαστή εικόνας Canon DIGIC 8 και αισθητήρα CMOS, συνδυασμός ο οποίος παράγει ευκρινείς, πολύχρωμες και υψηλής πιστότητας φωτογραφίες και βίντεο από κοντά ή μακριά, σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

 

Μια ολοκληρωμένη φωτογραφική εμπειρία για τα ταξίδια σας

Με τη δυνατότητα λήψης εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας βίντεο 4K και σταθεροποίησης σε 5 άξονες, η PowerShot SX740 HS επιτρέπει να καταγράφετε τις αναμνήσεις σας από τις διακοπές σας από απόσταση με πλούσια λεπτομέρεια, ακόμη και όταν φωτογραφίζετε σε κίνηση. Η PowerShot SX740 HS μπορεί επίσης να καταγράψει 4K βίντεο time-lapse εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας (Ultra High Definition) και λήψη 4K Ultra High Definition καρέ από ταινίες 4K, που σημαίνει ότι οι πολύτιμες στιγμές σας μπορούν να καταγραφούν σε μια ενιαία εικόνα ανάλυσης περίπου 8MP.

Η ταχεία αυτόματη εστίαση και γρήγορη ανταπόκριση της Canon PowerShot SX740 HS σας επιτρέπει να φωτογραφήσετε αυθόρμητες στιγμές με ευκολία και η συνεχή λήψη σε ρυθμό 10fps . Επιπλέον, η νέα κάμερα έρχεται να καλύψει πλήρως τις ανάγκες για διαμοιρασμό και αποθήκευση των στιγμών, αφού συνεργάζεται αρμονικά με «έξυπνες» συσκευές, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή Canon Connect app για συμβατές iOS και Android συσκευές. Έτσι, φωτογραφίες και βίντεο μπορούν να μεταφερθούν από τη φωτογραφική μηχανή σε «έξυπνες» συσκευές αυτόματα για εύκολη ανάρτηση στα social media, ενώ το περιεχόμενο μπορεί να αποθηκευτεί στην πλατφόρμα αποθήκευσης cloud irista της Canon ή να συγχρονιστεί αυτόματα και ασύρματα σε υπολογιστές PC και Mac.

Επίσης, η Canon PowerShot SX740 HS χρησιμοποιεί Wi-Fi1 και συνδεσιμότητα always-on Bluetooth, κάτι που σημαίνει ότι θα παραμείνει σε σύνδεση με συμβατές iOS ή Android συσκευές, για επισήμανση (tagging) φωτογραφιών με δεδομένα θέσης GPS.

Ο ισχυρός επεξεργαστής εικόνας Canon DIGIC 8 διαχειρίζεται ενεργά πολλές από τις προηγμένες ρυθμίσεις της PowerShot SX740 HS, έτσι ώστε οι ταξιδιώτες να μπορούν να τραβάνε άμεσα φωτογραφίες με απίστευτη ανάλυση 20,3 megapixel, ενώ με τη λειτουργία Hybrid-Auto μπορούν να δημιουργούν ταινίες με τα καλύτερα στιγμιότυπα της ημέρας, αξιοποιώντας τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει. Η λειτουργία Zoom Framing Assist ρυθμίζει αυτόματα το zoom ή εστιάζει στα πρόσωπα, για να επιτύχει την καλύτερη φωτογραφική σύνθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Canon PowerShot SX740 HS θα είναι διαθέσιμη σύντομα και στην ελληνική αγορά.

CANON POWERSHOT SX740 HS,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,CANON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home