Η Samsung ανοίγει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής κινητών στον κόσμο στην Ινδία

Η Samsung ανοίγει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής κινητών στον κόσμο στην Ινδία

Τις ανάγκες της τεράστιας αγοράς στην Ινδία αλλά και οπουδήποτε αλλού στον κόσμο έρχεται να εξυπηρετήσει η νέα παραγωγική μονάδα κινητών τηλεφώνων που δημιούργησε η Samsung λίγα χιλιόμετρα έξω από την πρωτεύουσα Δελχί.

Τα εγκαίνια του εργοστασίου πραγματοποιήθηκαν σήμερα και η παρουσία τόσο του Ινδού πρωθυπουργού όσο και του Νοτιο-Κορεάτη προέδρου μας δίνουν ένα στίγμα για τη σημασία της επένδυσης της εταιρείας. Άλλωστε η Ινδία αποτελεί μια τεράστια αγορά, με περισσότερους από 1,3 δισ. κατοίκους (απογραφή 2016), με την αγορά των smartphones να έχει ακόμα σημαντικά περιθώρια διείσδυσης αφού μόλις 400 εκατομμύρια Ινδοί είναι κάτοχοι smartphone. Επιπρόσθετα, η χώρα υιοθέτησε πρόσφατα την επιβολή δασμών για τους κατασκευαστές που δεν παράγουν τις συσκευές τους στο εσωτερικό της χώρας (εκτιμάται ότι το ύψος των δασμών φθάνει έως και το 20% της αξίας της συσκευής).  

Σύμφωνα με τη Samsung η νέα παραγωγική μονάδα είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο κατασκευής κινητών στον κόσμο. Θα εστιάζει στην εξυπηρέτηση των αναγκών της Ινδικής αγοράς, κατασκευάζοντας συσκευές χαμηλού κόστους, με στόχο η κορεάτικη εταιρεία να πάρει τα ηνία της συγκεκριμένης αγοράς. Ωστόσο, η τεράστια παραγωγική της δυνατότητα, που σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών της Samsung φθάνει τα 120 εκατομμύρια συσκευές ετησίως, αφήνει το περιθώριο να χρησιμοποιηθεί και για τις ανάγκες της εταιρείας σε άλλες αγορές.

SMARTPHONES,ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΙΝΔΙΑ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home