Νέο Superstore Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή

Νέο Superstore Πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή

Ένα superstore Πλαίσιο, διαφορετικό από τα υπόλοιπα 42 καταστήματα της αλυσίδας ανοίγει τις πύλες του στην Αγία Παρασκευή,  προσφέροντας στο κοινό μία νέα εμπειρία 4 ορόφων και συνολικής έκτασης 2.260 τ.μ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στόχος του νέου καταστήματος είναι να προσφέρει στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία 360ο. Κάτω από αυτό το πρίσμα διαμορφώθηκαν στο χώρο του καταστήματος 10 πρωτοποριακά “experience points” που το καθένα έχει να προσφέρει στο κοινό κάτι ξεχωριστό. Οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, να δοκιμάσουν τη νέα τους φωτογραφική μηχανή σε συνθήκες χρήσης, να πάρουν μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά workshops για μεγάλους και παιδιά αλλά και να απασχοληθούν δημιουργικά στο ειδικά σχεδιασμένο Relax Point.Επίσης, θα μπορούν να «επισκεφθούν» τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας κάνοντας ποδήλατο, να ανακαλύψουν μία νέα gaming εποχή μέσα από ένα εξελιγμένο Gaming Zone, αλλά και να πιλοτάρουν drones χωρίς καν να βγουν απ’ το κατάστημα.
Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής τους στο πλήρως ανανεωμένο χώρο service  (“The Lab”) που βρίσκεται στον 2ο όροφο και να παρακολουθήσουν live την επισκευή της απολαμβάνοντας τον καφέ τους.

Το νέο superstore του Πλαισίου ξεκινάει τη λειτουργία του αύριο, Πέμπτη 5 Ιουλίου.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΠΛΑΙΣΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home