Ανανεωμένο επιστρέφει το TEDxAthens

Deasy @ 03.04.2018
Ανανεωμένο επιστρέφει το TEDxAthens

Ραντεβού στις 2 Ιουνίου δίνει το 9ο TEDxAthens που θα πραγματοποιηθεί εκ νέου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με θέμα το “Ordinary”. Μέσα από το πρίσμα του “συνηθισμένου” το TEDxAthens 2018 θέλει να εξερευνήσει όλα εκείνα τα ανατρεπτικά πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας. Ενώ κάνουμε άλματα προς το μέλλον, παράλληλα γίνεται όλο και πιο έντονη η τάση μας να αναζητούμε τη σύνδεση με το κλασικό, τις θεμελιώδεις αξίες που κουβαλάμε ως άνθρωποι, την αλήθεια και τη θεμελιακή μας φύση.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση, στη σκηνή του TEDxAthens θα δούμε σημαντικούς ομιλητές που θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και θα διαδώσουν τις ιδέες τους. «Θα ξεκινήσουν μέσα από τις συνηθισμένες συνθήκες και θα εστιάσουν στην ομορφιά που κρύβεται σε όσα συνήθως παραβλέπουμε. Το Σάββατο 2 Ιουνίου, μεταξύ άλλων, θα ανακαλύψουμε μαζί πόσο “ordinary” θεωρείται ένα plus-size μοντέλο στο κόσμο της σύγχρονης μόδας. Ακόμα, θα μάθουμε πώς μπορεί μια φωτογραφία να δημιουργήσει ένα viral effect με θετικό αντίκτυπο για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ θα οραματιστούμε μαζί την έξυπνη πόλη του μέλλοντος, η οποία υπάρχει ήδη και βρίσκεται στην Ελλάδα».

Στις αλλαγές που προωθεί η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνονται:

-       το “OpenCall Project”, που παρέχει την ευκαιρία στο κοινό να συμβάλλει έμπρακτα στη διαδικασία εύρεσης νέων ομιλητών για την Κεντρική Σκηνή της φετινής διοργάνωσης, μέχρι τις 22 Απριλίου.

-       η ευκαιρία για early birtd εισιτήριο έως τις 20 Απριλίου, με έκπτωση 20%, ενώ συνεχίζονται - και φέτος - να διατίθενται φοιτητικά εισιτήρια σε μειωμένη τιμή, ενώ δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους θα διατεθούν για πρώτη φορά μέσα από τις Δομές Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

Το πολυδιάστατο πρόγραμμα του TEDxAthens θα πραγματοποιηθεί σε 3 σκηνές και εκτός των ομιλιών, workshops, παρουσιάσεων θα περιλαμβάνει και πολιτιστικά και γαστρονομικά δρώμενα που θα απασχολήσουν το Αθηναϊκό κοινό από την ερχόμενη σεζόν.

TEDX ATHENS,ΣΥΝΕΔΡΙΟ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home