Έρχεται το Android παγωτό φυστίκι

Deasy @ 12.02.2018
Έρχεται το Android παγωτό φυστίκι

Για την επόμενη έκδοση του Android η Google φαίνεται πως έριξε μια ματιά στο iOS για να πάρει έμπνευση και, γιατί όχι, να πείσει τους κατόχους iPhone πως ήρθε η στιγμή να αλλάξουν πλατφόρμα.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το Bloomberg, αναφέροντας πως η επόμενη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, που συνεχίζοντας την γλυκατζίδικη παράδοση έχει την προσωρινή ονομασία "παγωτό φυστίκι" (Pistachio Ice Cream και αν έχεις απορία, το όνομα προκύπτει από το Android P, μιας και η προηγούμενη έκδοση ήταν το Android Ο με "παρατσούκλι" το Oreo), δανείζεται αρκετά χαρακτηριστικά από την πλατφόρμα της Apple.

Μεταξύ άλλων στη νέα έκδοση θα υπάρχει εντονότερη ενοποίηση του Google Assistant (του ανταγωνιστή της Siri, δηλαδή) που θα ενσωματώνεται και σε εφαρμογές που διατίθενται από το Google Play. Οι καλές γλώσσες υποστηρίζουν επίσης πως η νέα έκδοση θα έχει καλύτερη διαχείριση ενέργειας και υποστήριξη ανδιπλούμενων οθονών. Φυσικά οι διαρροές θα συνεχιστούν για το προσεχές διάστημα, οπότε μέχρι το Android P να μας χτυπήσει την πόρτα σίγουρα θα έχουμε και άλλα νέα του.

ANDROID,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,GOOGLE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home