Συλλεκτικό smartphone για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από τη Samsung

Deasy @ 18.01.2018
Συλλεκτικό smartphone για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από τη Samsung

Μία ειδική έκδοση του Samsung Galaxy Note 8 είναι το συλλεκτικό smartphone των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018, που παρουσίασε η Samsung ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία Εξοπλισμού Ασύρματων Επικοινωνιών και Εξοπλισμού Πληροφορικής.

Το PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition, που παίρνει το όνομά του από το όνομα της κομητείας στην οποία θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες, θα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά που έχει η ναυαρχίδα της Samsung (Infinity Display, S Pen, διπλή κάμερα κ.α.), περιλαμβάνοντας επιπλέον μια πίσω όψη που θα είναι επενδυμένη με λαμπερό λευκό γυαλί και τους χρυσούς Ολυμπιακούς κύκλους αλλά και αρκετά προεγκατεστημένα θεματικά wallpapers, όπως και χρήσιμες εφαρμογές.

Σε συνεργασία με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ - IOC) και την Οργανωτική Επιτροπή της PyeongChang για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2018 (POCOG), η Samsung θα προσφέρει περισσότερες από 4.000 συσκευές σε όλους τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και την Ολυμπιακή οικογένεια της PyeongChang 2018, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ΔΟΕ και της POCOG.

Η υποστήριξη της Samsung επεκτείνεται και στο Παραολυμπιακό Κίνημα, με την κορεάτικη εταιρεία να προσφέρει smartphones σε όλους τους αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018. Κάθε αθλητής των Παραολυμπιακών Αγώνων θα λάβει το Galaxy Note8 μαζί με τις θήκες που φέρουν το λογότυπο των Παραολυμπιακών Αγώνων.

SMARTPHONES,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,SAMSUNG,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home