Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων από το PlayStation 4

Deasy @ 11.01.2018
Ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων από το PlayStation 4

Τις μεγαλύτερες πωλήσεις από κάθε άλλη φορά στην 23χρονη ιστορία του πραγματοποίησε τη φετινή εορταστική περίοδο το PlayStation 4, πουλώντας περισσότερες από 5,9 εκατομμύρια κονσόλες. Πλέον, η τελευταία παιχνιδοκονσόλα της Sony αύξησε τον αριθμό των πωλήσεων σε περισσότερα από 73,6 τεμάχια, από την έναρξη της κυκλοφορίας του και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Όμως οι υψηλές πτήσεις των πωλήσεων του PlayStation 4 δεν περιορίστηκαν μόνο στις κονσόλες αλλά επεκτάθηκαν και στα παιχνίδια, καθώς τις ημέρες των γιορτών πουλήθηκαν περισσότεροι από 55,9 εκατομμύρια τίτλοι, τόσο από τα καταστήματα όσο και από το PlayStation Store, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό στα 645 εκατομμύρια (επίσης μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου).

Στην ανακοίνωση του ελληνικού γραφείου της εταιρείας σημειώνεται ότι αυξημένες πωλήσεις είχαμε και στην ελληνική αγορά (χωρίς να δίνονται συγκεκριμένοι αριθμοί), γεγονός που αποδίδεται και στην τελευταία ενημέρωση λογισμικού συστήματος 5.00, η οποία έδωσε τη δυνατότητα στους Έλληνες χρήστες να επιλέγουν την γλώσσα τους από το μενού του συστήματος. Μια πρωτοβουλία εξελληνισμού που θα ενισχυθεί περαιτέρω στο μέλλον, καθώς αναμένονται νέοι τίτλοι παιχνιδιών πλήρως μεταφρασμένοι στα ελληνικά.

Το σύστημα PS4 είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε 127 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.  

SONY PLAYSTATION,SONY PLAYSTATION 4,ΚΟΝΣΟΛΕΣ,SONY,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home