2η έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος

Deasy @ 23.11.2017
2η έκθεση τεχνολογίας “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος φέρνει στην έκθεση τεχνολογίας “Thanks To Tech” στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens. Η έκθεση φιλοξενεί 130 προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, από όλο σχεδόν το φάσμα των οικιακών και ηλεκτρονικών συσκευών, με 50 από αυτά να μην έχουν καν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά, δίνοντας στους επισκέπτες μια εικόνα από το άμεσο μέλλον και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία σήμερα.

Από τις «έξυπνες» συσκευές που μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, μέχρι τις τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης. Από ασύρματα ακουστικά, μέχρι αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν ακόμα και μέσα στο νερό. Και από πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών μέχρι ψυγεία με εσωτερικές κάμερες που παρακολουθούν τα τρόφιμα και ειδοποιούν για τη λήξη αυτών. Ταυτόχρονα, η έκθεση Thanks to Tech περιλαμβάνει μια σειρά από διαδράσεις, με το gaming να είναι πρωταγωνιστής σε δύο events (Samsung Challenge 24-26/11 και LG Gaming Event: 01-03/12).

Ταυτόχρονα, από 24/11 θα βρίσκεται διαθέσιμη η εφαρμογή Thanks To Tech στο Google Play ή το App Store, οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να την κατεβάσουν (από Android ή iOS smartphone), να επισκεφτούν την έκθεση και να επιλέξουν τη συσκευή που θα ήθελαν να γίνει δική τους!

Η έκθεση ξεκινάει αύριο, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και θα είναι ανοικτή:

Παρασκευή 24, Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Παρασκευή 1, Σάββατο 2 & Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 & Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Ώρες: 11.00 - 22.00

Η είσοδος είναι δωρεάν.

THANKS TO TECH,ΕΚΘΕΣΗ,ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home