Μεγαλύτερη ευκρίνεια στο Messenger

Deasy @ 22.11.2017
Μεγαλύτερη ευκρίνεια στο Messenger
Δεξιά, η φωτό στα 4Κ όπως θα τη δείχνει το Messenger (Πηγή: Facebook)

Το Facebook ανακοίνωσε πως θα προσφέρει υψηλότερη ευκρίνεια στην οπτική επικοινωνία μέσω του Messenger, πράγμα που σε απλά ελληνικά σημαίνει πως αν είσαι λίγο κάπως και πρέπει οπωσδήποτε να σε βλέπουν στο chat, σύντομα θα πρέπει να ελπίζεις είτε στην κακή κάμερα της συσκευή σους είτε στις κακές οθόνες των άλλων χρηστών ή σε κάποια μυωπία τους για παράδειγμα.

Ο Messenger ο ίδιος, πάντως, θα υποστηρίζει πλέον ανάλυση 4Κ, δηλαδή 4096X4096 pixels ανά εικόνα, η οποία είναι η μέγιστη ανάλυση που μπορούν να υποστηρίξουν αρκετά από τα smartphones που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά.

Μια μικρή λεπτομέρεια για να κατευνάσουμε τυχόν ανησυχίες σου, η νέα λειτουργία θα αφορά μόνο τις φωτογραφίες που θα ανταλλάσσεις στο Messenger (εννοείται βέβαια πως αν οι φωτογραφίες εμφανίζουν εσένα δεν περίμενες το 4Κ για να είσαι εξόχως προσεκτικός ή προσεκτική με το τι μοιράζεσαι και με ποιους), αλλά υποθέτουμε πως αυτή είναι η αρχή.

Μια δεύτερη μικρή λεπτομέρεια για να μην τρέχεις τώρα απανωτές προσπάθειες για ενημέρωση του Messenger app, η υπηρεσία είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη μόνο σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Βρετανία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία και Νότια Κορέα. Ίσως το Facebook να το κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο στους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής.

ΑΝΑΛΥΣΗ 4Κ,FACEBOOK MESSENGER,FACEBOOK,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home