Βίντεο με robot της Boston Dynamics δημιουργεί ερωτηματικά

Deasy @ 14.11.2017
Βίντεο με robot της Boston Dynamics δημιουργεί ερωτηματικά

Υπό κανονικές προϋποθέσεις θα επρόκειτο για ένα ακόμη βίντεο με ένα ακόμη ρομπότ της Boston Dynamics, από τα τόσα πολλά που έχουμε δει κατά καιρούς στο Internet. Όμως αυτή τη φορά το βίντεο με το SpotMini ρομπότ της εταιρείας δημιουργεί ερωτηματικά.

Ας επικεντρωθούμε λοιπόν σ’ αυτά τα σημεία. Από το ρομπότ που εμφανίζεται στο βίντεο έχει αφαιρεθεί το ρομποτικό χέρι, όπως τουλάχιστον παρουσιάζει η ίδια η Boston Dynamics το συγκεκριμένο μοντέλο στο site της. Σ’ αυτήν την περιγραφή η εταιρεία ανέφερε ότι το ρομποτικό χέρι παρείχε την ευχέρεια στο SpotMini να σηκώνει αντικείμενα και να τα χειρίζεται. Μήπως λοιπόν έχουμε να κάνουμε με ένα νέο μοντέλο που προορίζεται αποκλειστικά για ιδιωτική χρήση; Δεν το λέμε εμείς, το λέει το λεκτικό σύντομα κοντά σας που πρόσθεσε η Boston Dynamics στο βίντεο.

Το SpotMini λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια, ενώ όπως έχει δηλώσει παλαιότερα στο Business Insider στέλεχος της εταιρείας, ο έλεγχός του μπορεί να πραγματοποιηθεί από το χειριστήριο της κονσόλας Xbox.

BOSTON DYNAMICS,ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home