Προηγμένες λύσεις μετάβασης στο cloud από την Office Line για την Celestyal Cruises

Deasy @ 29.09.2017
Προηγμένες λύσεις μετάβασης στο cloud από την Office Line για την Celestyal Cruises

Το έργο Active Directory Domain Services & Office 365 email migration για την Celestyal Cruises ανέλαβε και υλοποίησε η Office Line. H υλοποίηση ικανοποίησε την ανάγκη της Celestyal Cruises για κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων της για συνεργασία κι ευελιξία επικοινωνίας καθώς και για βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης, πετυχαίνοντας παράλληλα τη μείωση του μεγάλου διαχειριστικού χρόνου υποστήριξης που απαιτούσαν δύο διαφορετικά domain & email συστήματα.

Η Office Line εισηγήθηκε τη μετάβαση των συστημάτων αυτών στην ολοκληρωμένη σουίτα cloud υπηρεσιών της Microsoft, Office 365, η οποία προσφέρει μέγιστη παραγωγικότητα και ενδοεταιρική συνεργασία (productivity & collaboration). Οι βασικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται είναι: email μέσω της υπηρεσίας Exchange Online, άμεση επικοινωνία μέσω της υπηρεσίας Skype for Business και collaboration, μέσω της υπηρεσίας SharePoint Online. Ειδικότερα, με την ανωτέρω λύση, η Celestyal Cruises κατάφερε να ενοποιήσει τα δύο διαφορετικά Active Directory Domains & Exchange Organizations μεταξύ των κεντρικών της γραφείων στις χώρες όπου δραστηριοποιείται, με αποτέλεσμα να αυξήσει τα επίπεδα συνεργασίας και επικοινωνίας στους χρήστες της, να μειώσει το διαχειριστικό χρόνο της νέας αναβαθμισμένης υποδομής, ενώ τέλος, οι υπηρεσίες να είναι πάντα διαθέσιμες. Ενδεικτικό είναι ότι καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών οι χρήστες συνέχισαν απρόσκοπτα την εργασία τους, ενώ το έργο ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε πέντε διαφορετικές χρονικές φάσεις.

Με την ολοκλήρωση του έργου τον Ιούλιο του 2017, η Celestyal Cruises διαθέτει πλέον μια ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας και συνεργασίας για τους εργαζομένους της, στα κεντρικά γραφεία της, η οποία έχει προσδώσει αυξημένη ασφάλεια και μεγαλύτερα επίπεδα ευελιξίας στην καθημερινότητά τους, με αποτέλεσμα την αύξηση της ίδιας της παραγωγικότητας της επιχείρησης.

OFFICE LINE,ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CLOUD,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home