Αλλαγή σελίδας για τη Cisco

Παραίτηση του προέδρου John Chambers.

Deasy @ 19.09.2017
Αλλαγή σελίδας για τη Cisco
Παρελθόν από τη Cisco ο John Chambers.

Υπηρέτησε τη Cisco για περισσότερα από 25 χρόνια, αρχικά ως επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και πολύ γρήγορα ως διευθύνων σύμβουλος, μια θέση που διατήρησε για 20 χρόνια. Το 1995 όταν ο John Chambers ανέλαβε ως διευθύνων σύμβουλος η Cisco είχε κύκλο εργασιών 1,2 δισ. δολάρια, ενώ το 2015 όταν «παρέδωσε» τη θέση στον Chuck Robbins για να αναλάβει πρόεδρος της εταιρείας ο τζίρος της πλησίαζε τα 50 δισ. δολάρια.

Ο John Chambers αποτελεί μία από τις μεγάλες προσωπικότητες της αγοράς τεχνολογίας και ήρθε η ώρα, όπως λέει ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του, να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του αλλά και να αφήσει τη Cisco να προχωρήσει κάτω από νέα ηγεσία. Τον Chambers θα αντικαταστήσει εκ νέου ο  Chuck Robbins, o οποίος ως διευθύνων σύμβουλος έστρεψε πιο έντονα την εταιρεία στον κλάδο των cloud υπηρεσιών.

Όσο για το επόμενο βήμα John Chambers αυτό δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής. Η ιδιαίτερα ενεργή δραστηριότητά του τα τελευταία χρόνια ως angel investor σε διάφορες επιχειρηματικές προσπάθειες ίσως να αποτελεί ένα σημάδι…

Ο John Chambers θα αποτελέσει παρελθόν από τη Cisco τον ερχόμενο Δεκέμβριο, όταν και λήγει η θητεία του παρόντος διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας.

ΣΤΕΛΕΧΗ,JOHN CHAMBERS,CISCO,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home