Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Forthnet ο Δημήτρης Τζελέπης

Μόλις ο 3ος CEO στα περίπου 25 χρόνια της εταιρείας

Deasy @ 23.11.2020
Νέος διευθύνων σύμβουλος στην Forthnet ο Δημήτρης Τζελέπης

Η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Forthnet προκαλεί αλλαγές και στη διοίκηση. Σήμερα η εταιρεία ανακοίνωσε την αποχώρηση του Πάνου Παπαδόπουλου από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην οποία τοποθετείται ο έως σήμερα οικονομικός διευθυντής Δημήτρης Τζελέπης. Μετά την απόκτηση του 80% της εταιρείας από την United Group, εταιρεία που ελέγχεται από την BC Partners, προχωρά και η αλλαγή του συνόλου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. θα ανακοινωθεί στις 11 Δεκεμβρίου κατά τη γενική συνέλευση των μετόχων της Forthnet.

Σε γραπτή του δήλωση στο προσωπικό και τους συνεργάτες της Forthnet ο Π. Παπαδόπουλος αναφέρι πως «Μια διαδρομή 30 ετών, που με κάνει να νιώθω αληθινά υπερήφανος  για όλα τα μικρά και μεγάλα της επιτεύγματα ολοκληρώνεται σήμερα. Έζησα τη σύσταση και την ανάπτυξη της Forthnet συμμετέχοντας ενεργά στην εξέλιξη ενός ακαδημαϊκού spin-off που διαμορφώθηκε τελικώς σε μια από τις πιο μεγάλες και σημαντικές ελληνικές επιχειρήσεις.

Στις δύσκολες συνθήκες της τελευταίας δεκαετίας, σε μια περίοδο αρνητικού και ασταθούς μακροοικονομικού περιβάλλοντος, η Εταιρία, που πάντα ήταν, είναι και θα είναι οι άνθρωποί της, κατάφερε μέσα από σκληρή δουλειά να δημιουργήσει και πάλι αξία αλλά κυρίως να τοποθετηθεί στρατηγικά στο μέλλον. Έτσι, παρά τις αντιξοότητες, η Forthnet  πέτυχε να προσελκύσει την είσοδο ενός σημαντικού στρατηγικού επενδυτή στο κεφάλαιό της.

Εύχομαι από καρδιάς, η Εταιρία να συνεχίσει να πρωτοπορεί, να επεκτείνεται, να μεγαλώνει  και τα επόμενα χρόνια στους πολλά υποσχόμενους χώρους της ψυχαγωγίας και της επικοινωνίας».

Στα αξιοσημείωτα, ο Δημήτρης Τζελέπης είναι μόλις ο τρίτος διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας. Από την ίδρυσή της, στο πρώτο μισό της δεκαετίας του ‘90, ως και τον Φεβρουάριο του 2011 επικεφαλής ήταν ο Παντελής Τζωρτζάκης, τον οποίο είχε διαδεχθεί ο Π. Παπαδόπουλος.

ΣΤΕΛΕΧΗ,FORTHNET,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home