Με 24 επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα ξεκίνησε η υπηρεσία Vodafone Express Repair

Deasy @ 07.09.2017
Με 24 επισκευαστικά κέντρα στην Ελλάδα ξεκίνησε η υπηρεσία Vodafone Express Repair

Με τη δημιουργία 24 επισκευαστικών κέντρων σε όλη την Ελλάδα, μέσα στα καταστήματα Vodafone, ξεκίνησε η υπηρεσία Vodafone Express Repair, που υπόσχεται άμεση επισκευή ή αντικατάσταση της συσκευής σε 24 ώρες. Τα επισκευαστικά κέντρα λειτουργούν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους των καταστημάτων, στους οποίους εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικών αναλαμβάνει την επισκευή των συσκευών.

Η υπηρεσία Vodafone Express Repair απευθύνεται στο σύνολο των χρηστών, όχι απαραίτητα συνδρομητών της Vodafone. Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 24 επισκευαστικά κέντρα της Vodafone, μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέσα από οποιoδήποτε κατάστημα Vodafone που τους εξυπηρετεί και η εταιρία θα αναλάβει την άμεση μεταφορά και επισκευή της συσκευής τους μέσα σε 24 ώρες. Κατά την παραλαβή της συσκευής, το επισκευαστικό κέντρο δίνει στον καταναλωτή ένα εκτιμώμενο κόστος, ενώ σε περίπτωση οποιαδήποτε διαφορές προκύψει κατά τη διαδικασία επισκευής ο καταναλωτής ενημερώνεται για την διαφορά και με τη σύμφωνη γνώμη του προχωράει η διαδικασία.  

Πάντως θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η υπηρεσία εφαρμόζεται, χωρίς προϋποθέσεις, μόνο για τις εκτός εγγύησης συσκευές. Σε εντός εγγύησης συσκευές και καθώς σ’ αυτήν την περίπτωση επεμβαίνει ο εκάστοτε κατασκευαστής, με το δικό του δίκτυο service, η Vodafone δεν μπορεί να εγγυηθεί την 24ωρη επισκευή ή αντικατάσταση. Ωστόσο, σ’ αυτές τις περιπτώσεις και με τη σύμφωνη γνώμη του καταναλωτή η Vodafone μπορεί να εφαρμόσει την υπηρεσία Vodafone Express Repair, με το τίμημα όμως ότι χάνεται η εγγύηση του κατασκευαστή.

SERVICE,VODAFONE EXPRESS REPAIR,VODAFONE,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home