Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ. από τη Γερμανός

Νέο επισκευαστικό κέντρο 1.100τ.μ. από τη Γερμανός

Ένα νέο, υπερσύγχρονο, επισκευαστικό κέντρο της Γερμανός, 1.100τ.μ., σχεδιασμένο με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές των κατασκευαστών, ξεκίνησε τη λειτουργία του, στην Πάρνηθα. Η Γερμανός παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών εξουσιοδοτημένου service, που καλύπτει 11 κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας και περισσότερους από 60 κατασκευαστές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η επισκευαστική ικανότητα του συγκεκριμένου κέντρου ξεπερνάει τις 80.000 συσκευές το χρόνο, ενώ το 60% των επιδιορθώσεων πραγματοποιούνται εντός της ημέρας.

Το επισκευαστικό κέντρο λειτουργεί με εγκεκριμένο εξοπλισμό από τους κατασκευαστές και με γνήσια ανταλλακτικά, με τις επισκευές να πραγματοποιούνται σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων: Smartphones, Tablets, Laptops, Wearables και Drones, μέχρι κονσόλες Gaming, Smart Home & Gadgets, ασύρματες ή ενσύρματες συσκευές, συσκευές εικόνας & ήχου, εκτυπωτές, αλλά και Scooters, Hoverboards & Ηλεκτρικά Ποδήλατα.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι το 2020 τα καταστήματα της εταιρείας διατήρησαν την πρώτη θέση τους ως προορισμός για service κινητού και προϊόντων τεχνολογίας. Η πλειονότητα των επισκευών (ποσοστό 78%) αφορούσε στην αντικατάσταση εξαρτήματος (όπως οθόνη, επιφάνεια αφής, κάμερα, μπαταρία, μικρόφωνο, ακουστικό κλπ.), ενώ συχνή ήταν και η αναβάθμιση λογισμικού (ποσοστό 22%).

SERVICE,ΓΕΡΜΑΝΟΣ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home