Παρουσιάστηκε η Canon EOS 6D Mark II

Deasy @ 30.06.2017
Παρουσιάστηκε η Canon EOS 6D Mark II

Η τελευταίας γενιάς φωτογραφική μηχανή full frame DSLR, Canon EOS 6D Mark II είναι γεγονός, με την ιαπωνική εταιρεία να πραγματοποιεί χθες τα επίσημα αποκαλυπτήριά της. Η νέα EOS 6D είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα ειδικών κατηγοριών και εφαρμογών φωτογράφισης, προσφέροντας μεγάλες βελτιώσεις και διευρύνοντας τις δυνατότητες λήψης και τα επίπεδα ευελιξίας των φωτογράφων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Canon, η νέα φωτογραφική έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τις παρατηρήσεις των χρηστών. Έτσι, χάρη στο νέο αισθητήρα full frame, τον επεξεργαστή DIGIC 7, το σύστημα αυτόματης εστίασης AF 45 σημείων και την τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, η EOS 6D Mark II προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας και ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών, όσο και των ερασιτεχνών.

 

Συγκεκριμένα, η Canon EOS 6D Mark II εξοπλίζεται με νέο αισθητήρα CMOS 26,2 Megapixel, που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας, υψηλό δυναμικό εύρος και άνεση στον τομέα της έκθεσης. Βελτιωμένη είναι και η ευαισθησία που φθάνει μέχρι και τα επίπεδα ISO 102.400, παρέχοντας καλύτερα αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή DIGIC 7, η EOS 6D Mark II δημιουργεί υψηλής ποιότητας αρχεία απευθείας από τη μηχανή.

Το σύστημα αυτόματης εστίασης AF 45 σημείων, με δυνατότητα προσαρμογής, επιτρέπει μεγαλύτερη ακρίβεια στην παρακολούθηση (tracking), προσφέροντας τη δυνατότητα στο φωτογράφο να συλλάβει δύσκολα θέματα δράσης.  Ταυτόχρονα, η EOS 6D Μark II είναι σε θέση να προβλέψει την κίνηση ενός θέματος μέσα στο κάδρο μια δυνατότητα που σε συνδυασμό με το ρυθμό λήψης (6,5 καρέ ανά δευτερόλεπτο) προσφέρει ένα διευρυμένο πεδίο δυνατοτήτων.

Η νέα μηχανή ενσωματώνει την τεχνολογία Canon Dual Pixel CMOS AF που επιτρέπει υψηλής απόδοσης tracking, ομαλότερη εστίαση, καθώς και μικρότερους χρόνους εστίασης, για ταινίες.

Η EOS 6D Mark II είναι η πρώτη full frame φωτογραφική μηχανή EOS που περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύστημα σταθεροποίησης βίντεο 5 αξόνων, αλλά και η πρώτη φωτογραφική μηχανή της Canon που διαθέτει κατάσταση λήψης βίντεο από διαδοχικά στατικά καρέ (time-lapse) σε ανάλυση 4Κ.

Τέλος, βελτιωμένη είναι και η συνδεσιμότητα της μηχανής με λειτουργίες Wi-Fi και Bluetooth, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο GPS και είναι ανθεκτική σε σκόνη και υγρασία.

 

CANON EOS 6D MARK II,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,CANON,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home