Υπηρεσία καθαρισμού από το douleutaras.gr

Deasy @ 28.06.2017
Υπηρεσία καθαρισμού από το douleutaras.gr

Με μια νέα κατηγορία, αυτή της καθαριότητας και της φροντίδας του προσωπικού ή επαγγελματικού χώρου, έχει εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της η ηλεκτρονική πλατφόρμα douleutaras.gr.

Η νέα υπηρεσία Douleutaras.gr Cleaning μετράει ήδη περίπου 6 μήνες λειτουργίας, έχοντας εξυπηρετήσει περισσότερες από 2.500 εργασίες στην Αττική, χτίζοντας καθημερινά το δικό του μερίδιο στην αγορά και αλλάζοντας σε ένα βαθμό το τοπίο στο χώρο. Στοιχείο το οποίο σημειώνει και ο ιδρυτής της πλατφόρμας Ανδρέας Γραμμάτης: “Στην Ελλάδα οι υπηρεσίες οικιακού καθαρισμού υπήρξαν για πολλά χρόνια απόλυτα ταυτισμένες με τη μαύρη και ανειδίκευτη εργασία. Χάρη στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η νέα μας πλατφόρμα, κάθε νοικοκυριό και μικρομεσαία επιχείρηση μπορεί να απολαμβάνει ένα πεντακάθαρο χώρο σε ανταγωνιστικές τιμές, με ασφάλεια και αξιοπιστία.”

Η ομάδα του οικιακού καθαρισμού έχει πραγματοποιήσει 570 ώρες εκπαίδευσης από την αρχή της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα. Η εκπαίδευση και η συνεχής αξιολόγηση συνιστά απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνεργασία με όλες τις οικιακές βοηθούς και διασφαλίζει μεταξύ άλλων ότι ο πελάτης θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Κάτι που αποδεικνύεται και από τα αποτελέσματα, καθώς 4 στους 5 πελάτες που δοκίμασαν την υπηρεσία μας έκλεισαν τον επόμενο καθαρισμό του σπιτιού τους μέσα στον ίδιο μήνα.

Τώρα μπορείς να δοκιμάσεις τη νέα υπηρεσία καθαρισμού του Douleutaras.gr σε ακόμα καλύτερη τιμή. Επισκέψου το Douleutaras.gr/katharismos, συμπλήρωσε τον εκπτωτικό κωδικό “CLEANING 20” και απόλαυσε τον πρώτο σου καθαρισμό με 20% έκπτωση.

DOULEUTARAS.GR,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home