Όμιλος Olympia: επένδυση στην πλατφόρμα Douleutaras

Deasy @ 10.03.2021
Όμιλος Olympia: επένδυση στην πλατφόρμα Douleutaras

Τη συμμετοχή του στο γύρο χρηματοδότησης ύψους 2,3 εκατομμυρίων ευρώ στην πλατφόρμα Douleutaras ανακοίνωσε ο Όμιλος Olympia, σημειώνοντας ότι η κίνηση αυτή αποτελεί κομμάτι της στρατηγικής του Ομίλου να στηρίζει την καινοτομία που δίνει πραγματικές λύσεις στον καταναλωτή και τις καθημερινές του ανάγκες.

Στις δηλώσεις του για την επένδυση στην πλατφόρμα ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Olympia, Ρ. Μπουρλάς στάθηκε στην αξία που προσφέρει η λύση της, προσθέτοντας ότι με τη στήριξη του Ομίλου, η πλατφόρμα θα επιδιώξει την περαιτέρω ανάπτυξή της στο εξωτερικό αλλά και στρατηγικές συνεργασίες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το οικοσύστημα του Douleutaras αριθμεί σήμερα πάνω από 3.700 επιλεγμένους επαγγελματίες από όλο το φάσμα εργασιών για το σπίτι, ενώ έχει ήδη συγκεντρώσει 75.000 αξιολογήσεις χρηστών. Έχει ως τώρα διαχειριστεί 880.000 αιτήματα χρηστών και έχει ξεπεράσει τις 275.000 εκτελεσμένες εργασίες σε 6 πόλεις σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Στον πυρήνα της πλατφόρμας βρίσκεται η τεχνολογία, μέσα από τον προηγμένο αλγόριθμο που προτείνει real time τους διαθέσιμους και αξιόπιστους επαγγελματίες ανά περιοχή, αλλά και τον “ψηφιακό βοηθό” που υποστηρίζει τους επαγγελματίες στην καθημερινότητά τους.

DOULEUTARAS.GR,ΟΜΙΛΟΣ OLYMPIA,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home