Το Douleutaras.gr σηκώνει νέα χρηματοδότηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ

Deasy @ 18.10.2017
Το Douleutaras.gr σηκώνει νέα χρηματοδότηση ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ

Νέα χρηματοδότηση, ύψους 1,8 εκατομμυρίων ευρώ απέσπασε πρόσφατα το Douleutaras.gr, η online υπηρεσία που σου επιτρέπει να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία για οποιαδήποτε υπηρεσία χρειάζεσαι για το σπίτι σου.

Πρόκειται για τον τρίτο γύρο χρηματοδότησης που εξασφαλίζει η εταιρεία, από το 2015 και έπειτα, ανεβάζοντας το σύνολο του κεφαλαίου που έχει σηκώσει στα 3,3 εκατομμύρια. Στον τελευταίο γύρο συμμετείχαν ελληνικά και διεθνή funds, όπως το VentureFriends, το PJ Catalyst της Τράπεζας Πειραιώς και το AddVenture.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στα περίπου δύο χρόνια λειτουργίας του το δυναμικό του Douleutaras.gr σε αξιολογημένους επαγγελματίες που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα του ξεπερνάει τους 3.500, ενώ περισσότεροι από 170.000 χρήστες είναι εκείνοι που έχουν ήδη εμπιστευθεί την υπηρεσία. Σήμερα, η γκάμα των επαγγελματικών εργασιών που μπορούν να εξυπηρετηθούν μέσω του Douleutaras.gr ξεπερνάει σε αριθμό τις 90, ενώ η υπηρεσία έχει ήδη επεκταθεί (εκτός από την Αθήνα) σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο, ενώ στα σχέδια βρίσκεται η επέκταση σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πόλεις του εξωτερικού αλλά και η διευρύνση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

DOULEUTARAS.GR,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home