Ελβετικό email όπως λέμε ελβετική τράπεζα

Και όχι όπως λέμε, ελβετικό τυρί

Deasy @ 20.06.2017
 Ελβετικό email όπως λέμε ελβετική τράπεζα


Για πολλούς η Ελβετία είναι ο κουμπαράς του πλανήτη, μάλιστα ένας πολύ διακριτικός κουμπαράς. Μπορεί να κάνει το ίδιο για το email σου;

Η ProtonMail απαντά καταφατικά και σε αντίθεση ίσως με τις ελβετικές τράπεζες που θα ανοίξουν την πόρτα τους μόνο αν έχεις ένα πόσό να καταθέσεις, σου προσφέρει και μία δωρεάν έκδοση.

Οι servers της εταιρείας βρίσκονται στην Ελβετία που εκτός των άλλων χαρακτηριστικών της θεωρείται ως μία από τις αυστηρότερες σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Το ProtonMail υπόσχεται εκτεταμένη ασφάλεια με κρυπτογράφηση όλων των μηνυμάτων, ευκολία στη χρήση και μπορείς να το δοκιμάσεις δωρεάν για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Η δωρεάν έκδοση σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις μέχρι 150 μηνύματα την ημέρα, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις έχει οροφή τα 500 ΜΒ.

Αν θέλεις κάτι παραπάνω, με 4 ευρώ τον μήνα (ή 48 τον χρόνο) έχεις 5 GB αποθηκευτικού χώρου, δυνατότητα αποστολής ως και 1.000 μηνυμάτων την ημέρα, πλήρη υποστήριξη και δυνατότητα χρήσης ως και 5 ψευδωνύμων (alias που λέμε) για τον λογαριασμό σου.

Πριν μπεις στα έξοδα, δοκίμασέ το και πες μας, αν θέλεις, τη γνώμη σου.

EMAIL,PRIVACY,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home