Πρώτη παρουσίαση της τηλεόρασης LG Signature OLED TV W7 65’ από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Deasy @ 17.05.2017
Πρώτη παρουσίαση της τηλεόρασης LG Signature OLED TV W7 65’ από τα καταστήματα Κωτσόβολος

Τη νέα απίστευτα λεπτή τηλεόραση της LG, Signature OLED TV W7 65 ιντσών, έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά οι επισκέπτες του καταστήματος Κωτσόβολος στο The Mall Athens. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό, πλάτος οθόνης που δεν ξεπερνά τα 2,75 χιλιοστά, η νέα τηλεόραση είναι ιδανική για επιτοίχια τοποθέτηση, διαθέτοντας τεχνολογίες Dolby Vision και Dolby Atmos που προσφέρουν από κοινού μια ολοκληρωμένη λύση υψηλής ποιότητας εικόνας και ρεαλιστικού ήχου.

Η παρουσίαση της εντυπωσιακής τηλεόρασης μέσα από τα καταστήματα Κωτσόβολος έρχεται να καταδείξει, σύμφωνα με το διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, Ανδρέα Αθανασόπουλο, την υπεροχή της αλυσίδας στην συγκεκριμένη κατηγορία συσκευών. Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Αθανασόπουλος, υπήρχαν χρονικές στιγμές μέσα στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, όπου 1 στις 2 πωλήσεις τηλεοράσεων στην ελληνική αγορά γινόταν μέσα από την Κωτσόβολος, αποτελώντας με διαφορά το νούμερο 1 προορισμό για τηλεοράσεις στην Ελλάδα. Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Κωτσόβολος μέσα στο 2016 παρουσίασε τη μεγαλύτερη κερδοφορία που έχει καταγράψει από το 2007 και έπειτα, με το τζίρο της να παρουσιάζει αύξηση 11%, φθάνοντας τα 400 εκατομμύρια ευρώ.

Η νέα LG Signature OLED TV W7 65 ιντσών διατίθεται στην τιμή των 8.000 ευρώ, ενώ διαθέσιμο είναι και το αντίστοιχο μοντέλο στις 77 ίντσες, η τιμή της οποίας φθάνει τα 20.000 ευρώ.

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home