Συνεργασία Mercedes με Βosch για αυτό-οδηγούμενα ταξί

Deasy @ 04.04.2017
Συνεργασία Mercedes με Βosch για αυτό-οδηγούμενα ταξί

Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων, η Daimler και ο μεγαλύτερος προμηθευτής εξαρτημάτων αυτοκινήτων, η Robert Bosch ενώνουν τις δυνάμεις τους, δημιουργώντας μια συμμαχία που θα έχει ως στόχο την επιτάχυνση της προσπάθειας για τη δημιουργία αυτό-οδηγούμενων ταξί.

Η νέα συμφωνία αποτελεί μία ακόμα κίνηση που αναδεικνύει τη μετατόπιση της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία θέλει να ακολουθήσει τις νέες συνήθειες των καταναλωτών, ένας ολοένα αυξανόμενος αριθμός των οποίων χρησιμοποιεί εφαρμογές για τον εντοπισμό και την ενοικίαση αυτοκινήτων τις στιγμές που τα χρειάζεται, αντί να προχωράει στην αγορά κάποιου οχήματος. Χώρος στον οποίο ήδη κινείται ο γερμανικός όμιλος της Daimler, o οποίος μεταξύ άλλων κατέχει το 100% της εφαρμογής ανεύρεσης ταξί, MyTaxi (η εταιρεία που εξαγόρασε πρόσφατα το Taxibeat) με παρουσία σε πολλές πόλεις στον κόσμο.

Από την άλλη πλευρά, για τη Bosch η συμφωνία δείχνει τη διάθεση της εταιρείας να διατηρήσει τα κεκτημένα της στην αυτοκινητοβιομηχανία και στο υπό διαμόρφωση τοπίο, τα οποία απειλούνται από νέους παίκτες.

Λεπτομέρειες για τους όρους της συμφωνίας που ανακοινώθηκε σήμερα δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο οι δύο πλευρές υποσχέθηκαν ότι θα έχουν έτοιμο αυτόνομο σύστημα στις αρχές της επόμενης δεκαετίας.

DAIMLER,BOSCH,DRIVERLESS CARS,TAXI,MERCEDES BENZ,

Σχόλια

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Home